Life Lifestyle National Natural Știri Technology

Marcel Ciolacu anunță adoptarea certificatului verde

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că speră ca luni să fie luată o decizie în coaliție pe certificatul COVID.

„Domnul profesor Streinu-Cercel ne-a făcut o informarea cum vede dânsul perioada următoare. Când vom avea o discuție și o decizie în coaliție vom comunica. Sperăm că astăzi”, a declarat Ciolacu, după ședința conducerii PSD.

Premierul Nicolae Ciucă urmează să se întâlnească, luni, la 11.30, la Guvern, cu liderul PSD, Marcel Ciolacu, cu liderul PNL, Florin Cîțu și cu liderul UDMR, Kelemen Hunor, au declarat pentru G4Media.ro surse din coaliție. Potrivit acestora, principala temă de discuție este certificatul COVID.

Proiectul de lege elaborat de ministerul sănătății este finalizat. Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat pentru B1TV, că va trece de votul Parlamentului până la finalul acestui an. O altă temă de discuție ar fi proiectul de buget pentru anul viitor, care ar urma să fie adoptat în ședința de guvern programată luni.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *