man Model National Știri

Biserica Sfânta Maria din Trastevere, Roma, a decis să revoluționeze scena Nașterii Domnului: Figurinele poartă mască și dețin certificat verde. FOTO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Scena Nașterii Domnului a fost reinterpretată de Bazilica Catolică Sfânta Fecioară din Trastevere, Roma. În scenă apar figurile tradiționale ale Fecioarei Mariei și ale lui Iosif cu Pruncul Iisus, în timp ce călătorii din apropiere, la un han, poartă măști, iar unii dintre ei țin în mână „certificatul verde”, relatează Life Site News.

Imaginile cu scena Nașterii au stârnit critici severe pe internet. Părintele Stephen Hamilton, preot catolic din Edmond, Oklahoma, a descris mizanscena ca fiind „o prostie atât de inutilă”.

„Teologia certificatului verde și a polliticii corecte se regăsește și în scena Nașterii. Tipic pentru cei care vor să mulțumească lumea înainte de a se concentra pe revelația credinței lor. Fiecare epocă și fiecare mișcare are „vițelul său de aur” a scris Eugenio Cecchini.

FOTO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *