man Model National Știri

Varujan Vosganian: O comparație care arată cât de ridicolă este propaganda din jurul campaniei de vaccinare: Israel a avut până acum 1,35 milioane de îmbolnăviri, în timp ce Palestina doar 432 de mii! În Palestina procentul de vaccinați e doar de 29%

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Iată încă o comparație care arată cât de ridicolă este propaganda din jurul campaniei de vaccinare, cu certificatul ei verde cu tot. Israel și Palestina: două state cu climă asemănătoare, una dintre ele (Israel) având avantajul unui sistem medical mult mai performant. Israel are 9,2 milioane de locuitori, iar Palestina 4,8 milioane. În Israel procentul de vaccinare este de 63% pentru două doze. 

In plus, Israel este campioană mondială la a treia doză (45% din populație)! În Palestina procentul de vaccinați e doar de 29%, iar cu a treia doză s-a vaccinat doar 0,1% din populație, adică mai nimeni.

Te-ai aștepta ca situația din Israel să fie mult mai bună, din perspectiva gestionării epidemiei de coronavirus. Stupoare! 

Israel a avut până acum 1,35 milioane de îmbolnăviri, în timp ce Palestina doar 432 de mii! Israel a avut 8200 decese, în timp ce Palestina doar 4 550 (procentual, sunt cam la egalitate). În ultima săptămână Israel a avut, în medie, 500 de îmbolnăviri/zi, iar Palestina 350 de îmbolnăviri/zi. În ce privește decesele, nu se mai moare de COVID nici în Israel, nici în Palestina.

Așadar, pe ansamblu, Israel, campioană mondială la doza a treia și cu un procent de vaccinați mai mult decât dublu (de doza a treia nici nu mai vorbim), stă mai prost, pe ansamblul epidemiei, decât Palestina, țară aproape nevaccinată. Cum e, dragi specialiști?

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *