man Model National Știri

Certificatul de vaccinare devine PROIECT în România. Din acest weekend, ar putea fi INTERZIS accesul la nunți, botezuri, meciuri și săli de sport fără dovada vaccinării

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Certificatul de vaccinare ar putea deveni obligatoriu în România. Din acest weekend, accesul la evenimente publice, precum nunți, botezuri sau înmormântari s-ar putea realiza doar pe baza certificatului digital de vaccinare împotriva Covid-19, arată Antena3.

Măsurile vor fi anunțate, miercuri, 15 septembrie, după finalizarea ședinței CNSU. Evenimentele ar putea fi interzise în localitățile unde este prezentă o rată de incidență de peste 3 la mia de locuitori.

Propunerea ca la nunți să fie necesar certificatul de vaccinare, în localitățile unde este incidența crescută, aparține premierului Florin Cîțu. Aceeași măsură ar putea fi impusă și pentru sălile de sport, mal-uri, restaurante și cinematografe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *