man Model National Știri

Ungaria: Cu bagheta în mâna dreaptă, un dirijor de orchestră stă cu brațul stâng la vaccinare în timpul unui concert în aer liber din Budapesta

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Un dirijor de orchestră maghiar a primit miercuri, pe scenă, a doua doză de rapel a vaccinului Covid-19, în timpul unui concert gratuit în aer liber din Budapesta, pentru a încuraja oamenii să se vaccineze, potrivit Associated Press News.

Dirijorul Orchestrei Festivalului din Budapesta, Ivan Fischer, și-a dat jos sacoul, lăsând să se vadă o cămașă albă cu o gaură decupată în mânecă. În timp ce își flutura, în continuare, bagheta, dirijând orchestra, un medic i-a administrat vaccinul, a treia doză pentru Fischer, în aplauzele mulțimii.

Actul atent coregrafiat a fost o încercare de a „sensibiliza și mai mult publicul cu privire la necesitatea vaccinării” în Ungaria, a declarat directorul general al orchestrei, Orsolya Erdodi.

Fischer, un campion constant al cauzelor sociale progresiste, nu numai că a treia doză de „vaccin” Covid, dar membrii prestigioasei sale orchestre au făcut miercuri teste rapide COVID-19 pe scenă, în timp ce muzica răsuna în continuare.

„Continuarea vaccinării și a testării sunt lucrurile cele mai importante pentru a preveni răspândirea coronavirusului, pentru a menține o viață normală și pentru a permite oamenilor să meargă la concerte”, a mai declarat Erdodi.

În ciuda afirmațiilor conducerii, faptul că mulți membri ai orchestrei au făcut teste Covid demonstrează că nu toți s-ar vaccina cu serurile experimentale cu ARN mesager, așa cum a făcut-o dirijorul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *