Bitcoin Bitcoin conference Bitcoin maxi Crypto Cryptocurrencies DEX Erik Voorhees Miami Bitcoin conference ShapeShift THORChain

Erik Voorhees blochează comportamentul „dezgustător” al Bitcoin maxis: „Nu comunitatea din care vin”

Erik Voorhees, fondatorul și CEO-ul ShapeShift, a dezvăluit într-un podcast că s-a simțit jenat și dezgustat de comportamentul maximalistilor Bitcoin la conferința Bitcoin 2021 din Miami.

Un Bitcoin OG care poate vedea ceva merit în monede alternative, Voorhees a vorbit pe un panel în ziua a doua a conferinței de la Miami din iunie. A provocat furori când a spus „Am auzit pe cineva din acel panou anterior spunând„ Dacă ești împotriva maximalismului toxic, ești împotriva Bitcoin și ești împotriva libertății? ”… Da, sunt niște prostii.”

CEO-ul ShapeShift a extins aceste comentarii într-un interviu din 27 iulie pe Unchained Podcast găzduit de jurnalista Laura Shin. Băncii de 35 de ani au bătut Bitcoinul, care consideră că un comportament toxic, cum ar fi eliminarea susținătorilor altor criptomonede, este un lucru bun pentru BTC:

„Au început să creadă că aruncarea acestor oameni este o virtute și ajută Bitcoin. Sincer, cred că este doar dezgustător și am fost jenat. ”

El a adăugat: „Acești oameni erau pe scenă vorbind despre virtuțile maximalismului toxic. Nu știu când au intrat în Bitcoin, dar absolut nu aceasta este comunitatea din care am venit în Bitcoin. "

Vorhees s-a pronunțat anterior împotriva maximalismului toxic, dar ia spus lui Shin că conferința de la Miami a fost prima conferință Bitcoin în care a fost, în care a fost „jenat de oamenii care erau acolo”.

El a afirmat că, dacă există un dușman autentic pentru Bitcoin și Bitcoin maxis, acesta este „băncile centrale, banca și moneda fiduciară” și nu „comunitatea Dogecoin sau comunitatea Ethereum”.

ShapeShift este o bursă criptografică necustodială, operată din Denver și cu sediul în Elveția. Platforma a anunțat o integrare completă cu DEX THORChain în lanțuri încrucișate în aprilie, care a permis tranzacționarea directă a Bitcoin, Ether și Litecoin. Cu toate acestea, THORChain a suferit două încălcări de milioane de dolari de la hackeri în această lună, împreună cu o a treia încălcare minoră.

În legătură cu: ShapeShift pentru a descentraliza întreaga companie, planuri pentru cel mai mare airdrop din istorie

Cointelegraph a raportat pe 16 iulie că Thorchain s-a oprit după ce un hacker a sustras active criptografice în valoare de 7,6 milioane de dolari , iar săptămâna trecută un aparent hacker cu pălărie albă a sustras ETH în valoare de 8 milioane de dolari .

Voorhees a recunoscut că exploatările arată că ThorChain mai are încă un drum lung de parcurs, dar faptul că poate oferi un DEX care este lanț-agnostic este o „dezvoltare imensă pentru industrie”.

„THORChain este un software foarte nou timpuriu și au avut recent câteva bug-uri destul de atroce. În acest moment lanțul este offline. Deci nu este un panaceu și nu este pregătit pentru prime time, dar funcționează. Funcționează cu bani reali și este în natură, devenind din ce în ce mai bine în fiecare săptămână. ”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *