Politics Technology

Wayne Rooney, lovit de scandal, „rănește propriul jucător” la antrenament, deoarece lucrurile merg din rău în rău pentru managerul Derby

Lucrurile merg din rău în rău pentru managerul Derby, Wayne Rooney, care, după ce a fost implicat într-un scandal de pe rețelele de socializare în timp ce era fotografiat cu femei puțin îmbrăcate, ar fi rănit acum unul dintre cei mai buni jucători ai săi la antrenament.

La sfârșit de săptămână, legenda Angliei și Manchester United, aflată în prezent în primul său rol managerial cu echipa Campionatului, a acordat un interviu dur după pierderea amicală a echipei sale în fața Ligii a 2-a din Salford City.

Pentru Sky Sports, el a aruncat ierarhia la Pride Park și le-a cerut „să ia decizii mai mari” .

"Tot ce pot face este să încerc să aduc oarecare demnitate și mândrie înapoi acestui club. Este clar că a dispărut în ultimii ani și este treaba mea să aduc asta înapoi", a adăugat Rooney.

"Am nevoie de alți oameni pentru a-și face treaba. Nu este ideal, a fost foarte dificil să nu știu care va fi echipa mea peste două săptămâni când va începe liga. Cu toate acestea putem, trebuie să facem acest lucru."

"Dacă sunt sincer, ar fi ușor pentru un manager din situația mea să se îndepărteze", a subliniat el.

"Este o provocare pentru mine, sunt un luptător. Îi sunt recunoscător lui Derby pentru că mi-a oferit această oportunitate și voi face tot ce pot pentru ca clubul să treacă prin asta."

Tot pe rt.com , legenda fotbalului Anglia și Manchester United, Wayne Rooney, avertizează poliția cu privire la fotografii – rapoarte

Totuși, în aceeași zi, echipa sa juridică s-a plâns poliției cu privire la o serie de fotografii cu Rooney și un grup de femei îmbrăcate în mod redus, care au fost scoase pe rețelele de socializare – ar fi fost făcute sâmbătă cu un șir de femei în vârstă de 21 de ani, pe măsură ce Rooney se petrecea în micile ore – a făcut puțin pentru a ajuta cauza, aruncându-i unul dintre puținii seniori la dispoziție.

Din cauza lipsei de stele, Rooney, potrivit The Telegraph , a trebuit să compună numerele într-un exercițiu la Pennyhill Park – un hotel și spa de lux situat în Surrey, sudul Angliei, unde se ține tabăra de pre-sezon a Derby-ului.

În timpul unei provocări „50-50”, golgheterul din toate timpurile pentru țara sa a intrat în joc și acum l-a rănit pe mijlocașul Jason Knight timp de până la 12 săptămâni părăsind clubul, căruia i s-a ridicat embargoul de transfer pentru a forma un minim echipă de cel puțin 23 de jucători, aflată în criză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.