Accidente Biserica Ortodoxă Cutremur Environment and Nature European Union National Natural ro-alert Societate Știri

Consilierii locali PNL Sector 2 nu vor vota noua organigramă propusă de Primarul sectorului 2

În şedinţa Biroului Politic al PNL sector 2, conform statutului partidului, consilierii locali liberali au cerut mandat politic pentru votarea proiectelor de hotărâre aflate pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local, care va avea loc joi, 22 iulie, ora 16.00. Principalul punct de discuţie a fost propunerea privind noua Organigramă, Statul de funcţii, Regulamentul de organizare şi funcţionare ale aparatului de specialitate al Primarului sectorului 2.

„Consilierii locali PNL Sector 2 au prezentat o analiză detaliată a noii organigrame. Biroul Politic al PNL sector 2 a luat decizia, cu vot unanim, ca la şedinţa de joi, consilierii locali să nu voteze această organigramă, propusă de Primarul sectorului 2, domnul Radu Mihaiu„, se arată într-un comunicat oferit presei.

Analiza noii organigrame efectuată de consilierii locali PNL Sector 2  a relevat următoarele aspecte:

– se creează premisele unei supra-structuri de monitorizare şi control;

– devine imposibil ca în noua organigramă prezentată să fie făcută o evaluare corectă a performanţelor şi, implicit, să fie luate măsuri în consecinţă;

– ţinând cont că la nivelul aparatului de specialitate al Primarului sectorului 2 se observă lipsa de performanţă, de eficienţă şi de calitate a personalului, aspecte relevate şi de recentul audit comandat de Primarul sectorului 2, propunerile noii organigrame sunt insuficient fundamentate şi pot genera efecte contrare: centralizare, nu descentralizare, control şi nu responsabilizare, politizare şi nu profesionalizare.

„PNL Sector 2 militează pentru un management bazat pe indicatori de performanţă, uşor de monitorizat într-un sistem descentralizat, aşa cum sunt centrele de profit din economia reală„, se mai recizează în comunicatul de presă.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului – Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *