ARK Investment Bitcoin BTC price Crypto Cryptocurrencies GBTC Grayscale investment Rothchild Investment Corp.

Rothschild Investment Corp și-a mărit expunerea la Bitcoin cu 300% din aprilie

Firma de investiții de miliarde de dolari Rothschild Investment Corp și-a cvadruplat expunerea la Bitcoin ( BTC ) din aprilie, arată noile înregistrări.

Rothschild a confirmat sâmbătă într-o depunere la Comisia SUA pentru valori mobiliare și valori mobiliare (SEC), că deține acum 141.405 acțiuni ale Grayscale Bitcoin Trust (GBTC).

Rothschild GBTC acționează în jur de 150.000

Un jucător liniștit, dar totuși substanțial în rândul instituțiilor, Rothchild Investment Corp a investit și în echivalentul Ether (ETH ) al Grayscale, Grayscale Ethereum Trust.

Expunerea sa la Bitcoin a crescut considerabil în acest an, arată înregistrarea – în aprilie, acțiunile sale GBTC au totalizat 38.346.

În termeni BTC, cu fiecare cotă GBTC egală cu 0,000939767 BTC, Rothschild are astfel o expunere Bitcoin echivalentă de 132,8 BTC (3,94 milioane dolari).

Datele implică faptul că scăderea prețurilor nu i-a uimit pe directori, în timp ce Bitcoin a menținut o reducere de trei luni după ce a atins maximele sale istorice de 64.500 de dolari la mijlocul lunii mai.

Așa cum a remarcat CEO-ul Grayscale, Michael Sonnenshein, săptămâna aceasta, jucătorii instituționali sunt puțin atenți la mișcările de preț pe termen scurt, concentrându-se în schimb pe o strategie de preferință mult mai redusă în ceea ce privește criptomoneda.

„Investitorii din această clasă de active nu se concentrează pe … mișcări pe termen scurt ale prețurilor”, a declarat el pentru CNBC.

„Aceștia sunt cu adevărat investitori care își privesc alocațiile pe termen mediu și lung, astfel încât orice volatilitate sau diminuare a volatilității nu este ceva de care cineva este uimit.”

Luni, Ark Invest achiziționat un raportat 310,000 acțiuni TCGA proprii, aducând participațiile sale combinate la 8810000 sau 0,5% din portofoliul său. La vârf, GBTC a reprezentat 0,9% din portofoliul ARK la sfârșitul lunii martie.

ARK Invest dețină GBTC vs. graficul prețurilor GBTC. Sursa: Ark Invest

Moment bun pentru FUD în tonuri de gri?

După cum a raportat Cointelegraph, Grayscale se află în centrul discuțiilor săptămâna aceasta, deoarece a deblocat duminică acțiuni GBTC în valoare de peste 16.000 BTC.

Legate de aceasta: Cererea instituțională pentru Bitcoin se evaporă pe măsură ce BTC se luptă sub 31.000 USD

Îngrijorările, deși, probabil, neîntemeiate, au abundat de mult că evenimentul va crea presiune scăzută a prețului Bitcoin, cu accentuarea tragerii de luni și marți alimentând focul.

Fluxuri GBTC în tonuri de gri. Sursa: Bybt.com

Indiferent, din moment ce investitorii GBTC nu pot răscumpăra acțiuni pentru BTC și apoi se vând în monedă fiat, piețele Bitcoin sunt, de fapt, lăsate în afara ecuației atunci când vine vorba de deblocări.

Grayscale în sine vinde doar o cantitate mică din deținerile BTC ale Trustului în scopuri de gestionare a fondurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.