Politics Technology

Noua semnătură Lazio „confruntată de extremiștii de dreapta” după ce a cântat cântecul de rezistență din cel de-al doilea război mondial la inițiere (VIDEO)

Un grup de extrema dreaptă care simpatizează cu extratereștrii din Lazio s-ar fi confruntat cu noua firmă a clubului lor, Elseid Hysaj, după ce acesta a cântat celebra piesă de protest „Bella Ciao” ca parte a procesului său de inițiere săptămâna trecută.

Hysaj s-a alăturat recent romanilor la un transfer gratuit de la rivalii Napoli, dar alegerea sa de cântec ar fi lăsat unii suporteri supărați pe Stadio Olimpico.

Un internațional albanez, fundașul dreaptă a centrat-o pe „Bella Ciao”, care în 1943 și 1945 în cel de-al doilea război mondial a devenit imnul rezistenței antifasciste a Italiei.

Se presupune că bifează o porțiune a ultrașilor care găzduiesc credințe de extremă dreaptă, nu l-au atacat doar pe Hysaj pe rețelele de socializare, ci și-au dorit să-l întâlnească personal pentru a-și transmite opiniile la un restaurant.

Calciomeracto.com a raportat că un grup s-a îndreptat către baza de antrenament Auronzo Di Cadore, dar a aflat că echipa a părăsit deja un restaurant local odată ce a ajuns.

Apoi, în schimb, s-au îndreptat spre cazarea echipei unde s-au confruntat Hysaj, directorul sportiv Igli Tare și ofițerii de poliție.

Se presupune că noul antrenor al Lazio și fostul șef al Chelsea și Napoli, Maurizio Sarri, nu a fost deloc mulțumit de incident, deoarece nu s-a bucurat niciodată de interferența fanilor în timpul rolurilor sale anterioare.

De asemenea, pe rt.com, Sarri recunoaște că a „greșit” când s-a îndepărtat de Chelsea lui Abramovich, în timp ce italianul ridică capacitatea de a lucra cu regizorul Granovskaia

Mai mult, este posibil ca, ca albanez, Hysaj să nu fi fost conștient de conotațiile piesei și de poziția sa în istoria italiană sau că este un fan al popularului serial Netflix „La Casa de Papel” (cunoscut sub numele de „Money Heist” în engleză), unde piesa s-a bucurat de o nouă reapariție modernă prin spectacolul de succes.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *