Life Lifestyle National Politică Politics Technology

Primăria Chișinău are un nou viceprimar: Cine este el 

CHIȘINĂU, 15 iul – Sputnik. Olga Ursu este noul viceprimar al Capitalei pe domeniul economic. Candidatura sa a fost votată în cadrul ședinței de astăzi a Consiliului municipal Chişinău. Olga Ursu a fost propusă în funcție de către edilul-șef Ion Ceban.

Primarul Capitalei a scris pe pagina sa de Facebook că Olga Rusu este o profesionistă în domeniul său.

„Olga Ursu este o persoană profesionistă, își cunoaște foarte bine meseria și are experiență atât în domeniul real cât și în cel public. La Primărie fiind Șefa Cabinetului a gestionat bugetul municipal. Volumul de lucru în Primăria Capitalei este foarte mare, inclusiv pe domeniul economic, investițional și cel financiar, ramuri de care va răspunde viceprimarul”, a scris primarul general.

Pentru candidatura Olgăi Ursu au votat 27 de consilieri, inclusiv fracțiunea Partidului Socialiștilor – 22, aleșii locali ai Partidului ȘOR – 2, PCRM – 2 și PD – 1. Consilierii din fracțiunile Platforma DA și PAS s-au abținut, iar fracțiunea PL a votat împotrivă.  

Amintim că funcție de viceprimar al Capitalei pe domeniul economic a devenit vacantă după ce Inga Ionesii și-a dat demisia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *