Era Covidși Marea Resetare / The Great Reset man Model National

Corneliu Vlad: Insectele ca hrană? Un fleac. Va trebui să mâncam cadavre umane, susține cât se poate de serios un cercetător suedez

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!

Profesorul și
cercetătorul Magnus Söderlund de la Stockholm School of Economics, „un reputat și respectat om de știință suedez”, cum îl
prezintă presa, crede că dacă am consuma carne umană, din
cadavre, am contribui la combaterea schimbărilor climatice globale
și am putea ajuta astfel la salvarea rasei umane.

Söderlund și-a
prezentat ideea la o conferința intitulată „Viitorul
alimentației” ținută la Stockholm și a produs stupoare când a
susținut că, pentru a opri efectele negative ale schimbărilor
climatice, oamenii trebuie să înceapă să se mănânce unii pe
alții.

E drept că nu
cere un canibalism total, așa cum a fost practicat de-a lungul
istoriei. Consumul de carne umană ar trebui privit ca o opțiune în
viitor.

Cadavrele vor fi,
și ele, incluse în „mâncarea viitorului” și trebuie „să
trezim aceasta idee”.

Söderlund și-a
reluat ideea sinistră într-un interviu la postul de televiziune
suedeză de stat TV4 unde a răspuns la întrebări ca de pilda „Îți
poți imagina să mănânci carne umană?”, „Este canibalismul
soluția pentru sustenabilitatea alimentară în viitor?”, „Suntem
noi oamenii prea egoiști pentru a trăi sustenabil?”

Söderlund
susține că viitoarele noastre surse de hrană vor deveni probabil
din ce în ce mai rare, așa că oamenii ar trebui să se gândească
în perspectiva cum iși vor asigura alimentele, adică punând în
farfurie animale de companie, lăcuste și viermi.

El mai crede că
dacă oamenii s-ar obișnui puțin câte puțin cu consumul de carne
umană, ar exista destui cei dispuși să o facă. Rezistența pe
care oamenii trebuie să o învingă ține de egoism, susține
cercetătorul. Dar el crede că oamenii pot fi „păcăliți” în
cele din urmă pentru a „lua deciziile corecte”.

Și într-adevăr,
după prezentarea lui Söderlund, 8% din cei aflați în incinta au
ridicat mâna când au fost întrebati dacă ar fi dispusi să guste
carne umană.

Omul de știință
e și el dispus „cel puțin să o guste”. Mai mult, el a sugerat
și un nou concept numit „mannisko-kötts branschen”, adică
„industria cărnii umane”.

Numai că
bizarul om de știință (totuși!!!) pare să nu știe că un trib
din Papua Noua Guinee obișnuia să-și mănânce morții că să nu
fie devorați de viermi, dar aceasta practica a dus la o epidemie a
bolii numite Kuru, cunoscută și sub numele de „moarte care râde”.

Potrivit
Bibliotecii Naționale de Medicină din SUA, boala este cauzată de o
proteină infecțioasă găsită în țesutul cerebral uman
contaminat. Canibalismul în Noua Guinee a luat sfârșit în 1960.

Oricum, Söderlund
plănuiește să insiste și să organizeze mai multe seminarii pe
ideea sa lugubră. De altfel, controversatul cercetător suedez e
bântuit mai de demult de ideea cosumului de cadavre umane. A mai
recomandat acest funebru ospăț în public și în septembrie 2019,
când și-a atras critici vehemente.

Soderlund a
pledat atunci pentru canibalismul uman la o reuniune de la Stockholm
intitulată Gastro Summit. Unul din punctele dezbaterilor a fost „
Iți poți imagina să mănânci carne umană?”.

Când a fost
întrebat de un ziarist dacă el personal ar încerca carne umană,
Soderlund a spus că este deschis la idee. „M-aș simți oarecum
ezitant, dar n-aș vrea să par prea conservator. Aș fi dispus măcar
să gust”.

„Undeva trebuie
să tragem linie”, afirma atunci tranșant ziarista Katherine Timpf
de la „National Review”. Să mănânci cadavre de oameni trece cu
siguranță de această linie. Ceea ce credeam că nu poate fi spus
niciodată nici măcar ca gluma este acum sugerat cu seriozitate –
și nu de un nebun oarecare. Nu. Un om de știință și profesor
respectat a făcut sincer această sugestie și nu pot să nu simt că
îmi pierd mințile”.

Și ziarista
americană se dezlănțuie: „Vezi tu, Söderlund, cei mai mulți
oameni au ceea ce se cheamă „un anumit nivel de decență de bază”
și le lipsește ceea ce se cheamă „depravarea completă și
totală”. Și asta i-ar face să nu vrea să mănânce oameni”.

Iar New
York Post avertizează că există și riscuri pentru sănătate
asociate cu consumul de carne umană. „Consumul de carne umană
poate provoca de boală mortală numită „kuru”. Boală care nu
provine de la un agent patogen, ci de la o „proteină răsucită”,
care face ca alte proteine ​​din creier „să se răsucească”
și ele, lăsând în cele din urmă cerebelul plin de găuri, ca un
burete.”

„Ascultă,
Söderlund, încheie ziarista, personal, se întâmplă să fiu o
persoană preocupată de schimbările climatice și care crede că
este important să căutăm soluții pentru a le combate. Dar trebuie
să fixăm undeva limita când vine vorba de ce fel de lucruri ar
trebui să fim dispuși să facem. Și, trebuie să spun că, pentru
mine, să mănânc oameni, cu siguranță depășește această
linie”.

Citiți și SPECTRU TULBURĂTOR. Corneliu Vlad: Va dispărea omenirea în câțiva ani? Impactul agrochimicelor toxice este devastator. Perturbatorii endocrini „subțiază turma umană”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *