Life Lifestyle National Natural plandemia covid-19 Technology

Democrația liberală poate fi distrusă prin utilizarea nocivă a algoritmilor comportamentali și a inteligențelor artificiale deținute de stăpânii lumii virtuale

Genomul SARS-CoV-2 conține o secvență neobișnuită de 19 nucleotide găsită nicăieri în natură – în afară de brevetele Moderna depuse în 2018.

Genomul SARS-CoV-2 conține o secvență de 19 nucleotide #CTCCTCGGCGGGCACGTAG, probabilitatea ca secvența să apară întâmplător: mai puțin de 1 la un miliard, nu există niciun virus cunoscut care să includă această secvență înainte de SARS-Cov-2.

Moderna are brevete anterioare pandemiei care includ această secvență.

Conform cercetărilor ample efectuate de Dr. Ah Kahn Syed, Moderna a brevetat secvența unică găsită în coronavirus cu doi ani înainte de începerea pandemiei, adăugând greutate teoriei conform căreia Covid-19 este un virus creat de om.

Dr. Syed scrie: Am vrut să scriu acest blog pentru totdeauna. Ei bine, cel puțin de când Prashant Pradhan (un genomic minunat, onest și curajos) a ridicat posibilitatea încă din februarie 2020 că virusul SARS-Cov2 a fost creat de om.

Și am văzut mai multe piese de confirmare că virusul a fost făcut într-un laborator, una dintre cele mai bune aici pe zenodo și cu propriul său videoclip drăguț pentru peeps non-bayesieni aici.

În momentul în care scriu acest articol, acele linkuri sunt încă deschise, ceea ce la 12 luni este destul de bun pentru orice articol care îndrăznește să conteste prostiile propagandate de iubita noastră „presă liberă [sponsorizată de pharma]”.

Oricum, BLAST este depozitul NCBI/NIH (aka guvernului SUA) pentru secvențe genomice și proteomice, printre altele.

Este locul în care toți oamenii de știință din genom din întreaga lume își depun secvențele dacă fac o descoperire.

Funcția sa principală este de a permite compararea secvențelor de gene și descoperirea secvențelor care se potrivesc cu una pe care ați putea-o fi întâlnit în experiment.


Citeste și: Cat de aproape sunt Rusia cu Ucraina de război


Ce este o secvență de gene? Asta e ușor. Este o linie de cod, formată din orice combinație de 4 litere dintr-o secvență. Îți amintești filmul GATTACA?

Dacă nu l-ați vizionat până acum, ar trebui – pentru că este încă un film distopic care este acum prea aproape de casă.

Titlul filmului se bazează pe cele 4 baze nucleotidice (G, A, T, C) care alcătuiesc codul genetic al ADN-ului fiecărui om.

Există aproximativ 3 miliarde în fiecare celulă, creând un cod unic – rezultând în tine, un individ unic!

Codul se împerechează, astfel încât G-C și A-T se combină întotdeauna pentru a face spirala dublă pe care o vedeți în imagine, astfel încât GATTACA să fie asociat cu CTAATGT (complementul).

Codul este citit într-o direcție specifică, astfel încât GATTACA pe o componentă ar fi TGTAATC pe cealaltă (complementul invers). Unul dintre lucrurile bune despre BLAST este că nu-i pasă de versiunea pe care i-o oferiți, vă va indica totuși gena corectă.

Un alt lucru de remarcat în acest moment sunt probabilitățile. Ai făcut asta la școală aruncând o monedă (unde codul este H pentru capete sau T pentru cozi). Care ar fi probabilitatea HHHH (1 în 2^4 = 1/16). Același lucru este valabil și pentru TTTT.

Același lucru este valabil și pentru THTH sau pentru orice secvență specifică de aruncări de monede.

Încercați singur dacă nu mă credeți (prevăd secvența mai întâi și apoi vedeți de câte ori trebuie să o rulați).

Codul genetic este în esență o „monedă cu patru fețe”.

Deci, pentru orice rulare a unei secvențe specifice (de exemplu GATC), probabilitatea de a obține acea secvență EXACT este 1 în 4^4, sau pentru orice număr n de nucleotide (nt sau baze) șansa este 1 în 4^n (aceasta este simplificată). deoarece în unele situaţii probabilitatea ca următoarea bază să fie X depinde de bazele înconjurătoare).

BLAST are două secțiuni – nucleotide (BLASTn) și proteine ​​(BLASTp). BLASTp se ocupă de secvențele de aminoacizi, în același mod ca și secvențele de nucleotide.

Dar există o mare diferență, deoarece există 20 de aminoacizi (în loc de 4 nucleotide) și, prin urmare, chiar și cursele scurte (de ex. QTNS = Glu-Thr-Asn-Ser) ar avea o probabilitate de undeva în jur de 1 la 20^4 (simplificat) , care este 1 la 160.000.

Probabilitatea ca o anumită secvență de 5 aminoacizi să apară întâmplător pe aceeași bază sare la 1 la 3,2 milioane!

Articolul este mult mai complex – Dacă doriți sa îl citiți tot, aveți aici link. Apasă aici.

Sursa: NewsPunch

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *