
ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice donație este binevenită. Doamne, ajută!
Johnson continuă:
„Ar fi fost ceva dacă reportajele din mass-media ar fi relatat povestea unor oameni care au fost testați și apoi, o zi sau două mai târziu, au aflat cu întârziere că sunt purtători ai variantei Delta. Dar nu asta este ceea ce se relatează.
Aceasta, în contextul în care noi date au prezentat analiza defalcată a numărului de persoane internate în spital cu varianta Delta care au primit una sau ambele doze de „vaccin” Covid.
Între 21 iunie și 19 iulie, aproximativ 1.788 de persoane au fost internate în spital după ce au fost testate pozitiv la varianta Delta.
Deci, cum are loc testarea? Se pare că necesită niște analize de laborator destul de sofisticate:
Deși nu există teste directe pentru varianta Delta, testele PCR care prezintă un rezultat pozitiv la SARS-CoV-2 pot fi supuse unei analize genetice, cum ar fi „secvențierea genomică”, care ne arată dacă este vorba de varianta Delta (sau de o altă variantă). Asta înseamnă că este posibil să se stabilească cu exactitate dacă cineva este bolnav cu varianta Delta a Covid-19.
Deși este „posibil” să identificăm că cineva poate avea varianta DELTA, NU EXISTĂ UN TEST DIRECT.
Așadar, îmi repet întrebarea – cum de știm că majoritatea cazurilor noi sunt „DELTA”, atâta vreme cât nu există un test DIRECT?”
O întrebare destul de întemeiată, credem noi…