
Pentru că nimeni nu s-a ostenit să îi informeze pe copii și părinți (minorii fac „vaccinul” doar cu acordul unuia dintre părinți) ce conține noua „soluție magică” de la ModeRNA înainte să le smulgă consimțământul (dez)informat, o vom face noi:
Un studiu desfășurat pe numai 3.726 de participanți, dintre care doar 2.486 injectați cu cel puțin o doză, a fost de ajuns pentru a da unde verde vaccinării adolescenților cu serul Spikevax de la ModeRNA
„Datele de siguranță pentru Spikevax la adolescenți au fost colectate în cadrul unui studiu clinic de fază 2/3 în curs de desfășurare, randomizat, controlat cu placebo, în orb cu observator, desfășurat în Statele Unite, la care au participat 3.726 de participanți cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani care au primit cel puțin o doză de Spikevax (n=2.486) sau placebo (n=1.240) (NCT04649151). Caracteristicile demografice au fost similare în rândul participanților care au primit Spikevax și a celor care au primit placebo.
Cele mai frecvente reacții adverse la adolescenții cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani au fost durerea la locul injectării (97%), cefaleea (78%), oboseala (75%), mialgia (54%), frisoane (49%), umflături/tensiuni axilare (35%), artralgia (35%), greață/vomită (29%), umflături la locul injectării (28%), eritem la locul injectării (26%) și febră (14%)”, se arată în prospectul serului experimental bazat pe ARN mesager de la ModeRNA.
Spikevax este încă în fază experimentală, „protecția” acestuia putând să fie nulă sau nedeterminată
Producătorul recunoaște că, „la fel ca în cazul tuturor vaccinurilor”, injectarea cu Spikevax e posibil să nu ofere protecție tuturor celor „imunizați”. Potrivit prospectului, „durata protecției conferite de vaccin este necunoscută, fiind încă în curs de a fi determinată de studiile clinice aflate în desfășurare”.
Reacțiile adverse, recunoscute cu jumătate de gură
Leșinul și reacțiile cauzate de anxietate: Reacții legate de anxietate, inclusiv reacții vasovagale (sincopă), hiperventilație sau reacții legate de stres pot apărea în asociere cu vaccinarea ca răspuns psihogenic la injectarea cu acul. Este important să se ia măsuri de precauție pentru a evita rănile cauzate de leșin.
Boală concomitentă: Vaccinarea trebuie amânată la persoanele care suferă de o boală febrilă acută severă sau de infecție acută.
Persoane imunocompromise: Eficacitatea, siguranța și imunogenitatea vaccinului nu au fost evaluate la persoanele imunocompromise, inclusiv la cele care primesc tratament imunosupresor. Eficacitatea vaccinului Spikevax poate fi mai scăzută la persoanele imunosuprimate.
În revanșă, dr. Robert Malone, inventatorul ARN mesager, tehnologia pe care se bazează „vaccinurile” anti-Covid de la Pfizer și ModeRNA, afirmă în clar că raportul risc-beneficii NU justifică vaccinarea. VIDEO mai jos: