Politics Technology

Miracol rusesc în timp ce toți pasagerii și echipajul se îndepărtează de un accident siberian de groază care a văzut avionul turbopropulsor din era sovietică aterizând cu susul în jos

Salvatorii ruși care căutau un avion care a dispărut de pe radar în drum spre orașul siberian Tomsk au confirmat acum că toți pasagerii și echipajul de la bord au supraviețuit când avionul a lovit solul și a aterizat pe acoperișul acestuia.

Oficialii au emis un avertisment de urgență atunci când aeronava ușoară AN-28 a pierdut contactul vineri. După o căutare frenetică a ultimei sale locații cunoscute, autoritățile au anunțat că toate cele 18 persoane au supraviețuit impactului.

Fotografiile și videoclipurile care au ieșit de pe scenă au dezvăluit că avionul, un avion turboelicopter din epoca sovietică, a aterizat intact, dar cu capul în jos. O sursă din Centrul de căutare și salvare a aviației siberiene a declarat pentru Interfax că „la aterizare, trenul de aterizare din față a săpat în pământ și a răsturnat pe spate. Dar fuselajul este intact și, din fericire, nu a izbucnit niciun incendiu. ”

Reprezentanții companiei aeriene Siberian Light Aviation, care a operat zborul, au negat rapoartele conform cărora problemele tehnice au pus bazele zborului timp de șase ore înainte de a fi lansat. "Compania aeriană și-a schimbat planul", a spus un purtător de cuvânt. „Aceasta nu este în niciun caz o defecțiune tehnică. Pregătirile pentru decolare au continuat ca de obicei. Întârzierea nu a avut absolut niciun efect. ”

CITIȚI MAI MULTE: Epavă a jetului turboelicopter rusesc găsit de anchetatori în îndepărtatul Orient îndepărtat, în timp ce 28 de pasageri și echipaj se temeau morți în urma unui incident major

La începutul acestei luni, un avion ușor similar, un AN-26, s-a prăbușit într-un deal de pe peninsula Kamchatka din Extremul Orient rus, ucigând toate cele 28 de persoane aflate la bord.

Siguranța în aviația rusă s-a îmbunătățit semnificativ în ultimii ani. Cu toate acestea, utilizarea avioanelor de îmbătrânire în regiunile îndepărtate, adesea în condiții meteorologice dificile sau extreme, lasă sectorul vulnerabil la accidente.

Crezi că prietenii tăi ar fi interesați? Împărtășește această poveste!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *