Life Lifestyle Luptă pentru România National Natural Technology

Moment istoric. România decide prima SCHIMBARE de după 1989

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Mulți patrioți români ne-au semnalat faptul că românii au ieșit azi masiv la vot, pentru a stopa degenerarea morală și spirituală a României începută de câțiva ani încoace. România, de la an la an, merge tot înspre mai rău. Românii sincer patrioți, care nu ne vând averile țării pentru în procent de nimic pentru slava lor deșartă, românii creștini care vor o educație adecvată copiilor lor în școli și care reprezintă familia normală, autentic românească, românii care țin la libertatea cu care ne-a creat Dumnezeu și nu acceptă să fie marionete și vite ale unui stat polițienesc, votează azi schimbarea.

În acest sens, Gigi Becali, un creștin care a ctitorit multe biserici și a adus bucuria în casele multor familii nevoiașe, a făcut o declarație impresionantă:

„Să votăm, ne facem datoria. Dacă nu votăm, face Coldea ce vrea.”, a spus filantropul Gigi Becali înainte de vot.

„La euro votăm schimbarea, să fie o țara ca Aurul de strălucitoare”, a declarat Becali la intrarea în secția de votare.

După ieșirea din secția de votare și-a reluat declarația: „Votăm pentru o Românie care sa strălucească precum Aurul”.

Fie ca România, orbită de manipularea puternicilor lumii, să se vindece asemenea orbului din Evanghelia din Duminica de azi!

Avem rugători în ceruri pe Părintele Justin și toți sfinții români, împreună cu sfinții închisorilor. Însă și nouă trebuie să ne pese!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul.
Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *