man Model National Știri

Tragedie într-o comună din Italia: O tânără de 24 de ani a intrat în stop cardiac după ce a luat cina

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

„Nu avea nicio problemă de sănătate”. Măcelul tinerilor nevinovați continuă cu pași repezi. Jessica și-a pierdut viața la doar 24 de ani, scrie DC News.it  

Jessica Andreatta a murit după patru zile de agonie. S-a zbătut la terapie intensivă, dar nu s-a mai putut trezi. Avea 24 de ani. Joia trecută i s-a făcut rău în locuința sa din Via Rovereto, în Silvella. Tocmai terminase de luat cina când a suferit un stop cardiac. S-a prăbușit la pământ în fața familiei sale, care a chemat imediat ajutoare. Internată de urgență la spitalul din Conegliano, a fost declarată în moarte cerebrală ieri, luni, 29 mai.

Moartea Jessicăi a lăsat comuna Cordignano în stare de șoc. Mama sa Tiziana și tatăl Giustiniano in primis, dar și ceilalți oameni care o cunoșteau. Era descrisă ca fiind o persoană însorită, cu un zâmbet pentru toată lumea. Îi plăcea muzica și dansa hip-hop.

Studiase la Istituto Marchesini din Pordenone și lucrase o perioadă la o grădiniță din Pinidello. Organele sale au fost donate, mai precizează sursa ciată.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *