man Model National Știri

Panică în Moscova, după un atac cu drone. Ministerul Rus al Apărării reacționează dur: „Act terorist al regimului de la Kiev”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Moscova a fost vizată marți dimineața într-un atac cu 8 drone, care au provocat pagube „minore” unor clădiri, fără să facă victime, a anunțat primarul Moscovei, Sergjei Sobianin, al doilea atac la Moscova de la începutul războiului rus din Ucraina, scrie Știripesurse. Toate cele 8 drone au fost doborâte, a informat ministerul rus al Apărării marți, 30 mai.

”În această (marți) dimineața, în zori, un atac cu dronă a cauzat pagube minore mai multor clădiri. Toate serviciile de urgență din oraș sunt la fața locului (…). Nimeni nu a fost rănit grav până în prezent”, scrie Sibianin pe Telegram.

„Trei dintre ele au fost suprimate, au pierdut controlul și s-au abătut de la țintele propuse. Alte cinci vehicule aeriene fără pilot au fost doborâte de sistemul de tunuri antiaeriene Pantsir-S din regiunea Moscovei”, a declarat ministerul într-un comunicat pe canalul său Telegram.

Departamentul a numit atacul cu dronă asupra instalațiilor Moscovei un „act terorist al regimului de la Kiev”, mai precizează Știripesurse.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *