man Model National Știri

Djokovic, îndemn la pace în contextul violențelor din Kosovo, unde soldații NATO s-au năpustit asupra sârbilor: ”Kosovo este inima Serbiei! Stop violenței!”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Novak Djokovic, numărul 3 mondial, a transmis, luni, după victoria din primul tur în fața lui Aleksandar Kovacevic, un îndemn la pace în contextul violențelor din Kosovo, unde soldații NATO îi atacă pe sârbi, după cum se observă în videoul de mai jos.

„Kosovo este inima Serbiei! Stop violenței!” Înainte de a părăsi luni terenul Philippe Chatrier, după victoria obținută în fața lui Aleksandar Kovacevic (6-3, 6-2, 6-2, 7-6 [1]) în primul tur al Openului Franței, Novak Djokovici s-a oprit câteva minute pentru a scrie acest mesaj cu marker alb pe tradiționala cameră dedicată semnăturilor jucătorilor, a relatat News.ro, potrivit Știripesurse.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *