Homosexualitate Life Lifestyle National Natural Technology

BOICOTAȚI Kaufland, partener cu un ONG pro LGBT pentru a promova Luna Diversității. ONG-ul e condus de un individ acuzat că-și obliga fetița de 4 ani să vadă bărbați dezbrăcați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Retailerul german Kaufland a anunțat că luna iunie va fi dedicată promovării „diversității”, un eufemism pentru ideologia LGBT. Într-un afiș publicat pe siteul oficial al companiei, dar și pe rețelele de socializare, Kaufland susține că „Împreună sărbătorim luna diversității”, cu imagini legate de curcubeu.

Pe siteul oficial, se afirmă că „dorința de a atinge performanța și de a face în fiecare zi lucruri cât mai bune în cadrul companiei ne motivează permanent, pe fiecare dintre noi, indiferent de mediul social din care provenim, de orientarea religioasă sau cea sexuală, de origine, sex sau vârstă”.

Partenerul Kaufland pentru această campanie este „Romanian Diversity Chamber of Commerce”, un ONG pro-LGBT. Kaufland „uită” să menționeze acest lucru în descrierea campaniei, dar vorbește despre „egalitatea de gen la toate nivelurile”, mentioneaza R3Media.

În schimb, Kaufland camuflează intențiile LGBT prin refererire la „incluziunea persoanelor cu dizabilități” sau „acceptarea și respectarea diferențelor culturale”.

„Romanian Diversity Chamber of Commerce” este condus de avocatul Perry Zizzi, cel care a stârnit un scandal monstru acum aproape nouă ani și are o istorie legată numai de activismul LGBT, nicidecum de protejarea persoanelor cu dizabilități.

Șeful „Romanian Diversity Chamber of Commerce”, Perry Zizzi și partenerul său, Lestat Monroe – și el membru al ONG-ului – au fost acuzați că abuzează copila de 4 ani pe care primul o adoptase legal, aducând-o în vestiarul bărbaților de la o piscină din București, după cum scriala acea vreme Click.

Ca totul să fie și mai grav, tot publicația Click susținea că hotelul respectiv le-a oferit posibilitatea de a-și schimba copilul în mod privat, dar aceștia au preferat s-o ducă în vestiarul bărbaților, stârnind reacții dezaprobatoare din partea celorlalți.

Interesant este că deși face caz de non-discriminare, compania germană Kaufland a practicat una dintre cele mai atroce politici în timpul crizei medicale.

Astfel, în magazinul din Târgoviște, Kaufland a instalat un gard de sârmă pentru a-i separa pe vaccinați de nevaccinați. Asociația Pro-Consumatori, cu o experiență de 30 de ani în domeniul protecției consumatorilor, a îndemnat la boicotul Kaufland.

În trecut, Kaufland a fost ținta protestelor după ce s-a aflat că finanțează programe pentru copii, care-i învăța pe micuți ideologia de gen (gender), după cum relata Info Brașov. Kaufland are același proprietar ca și Lidl și în afară de Germania, mai are magazine doar în Estul Europei, mai mentioneaza sursa citata.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *