anti-România Life Lifestyle National Natural Technology

O carte anti-românească, un atac la istoria naţională, opera bolsevicului Al. Florian

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O carte plină ranchiuna și ură. Nici Iorga, nici M. Eliade, nici Cioran, nici Eminescu și încă zeci de nume de mari intelectuali români interbelici nu au fost iertați de otrava și ură ce o emană Al. Florian într-un așa-zis studiu de 50 de pagini. Pe M. Vulcanescu, ca să-l scoată criminal de război (ce oroare) si autor de genocid individul s-a scremut pur și simplu. Ros de ură grea, neagră față de toată marea noastră cultura interbelică, acest ipochimen învârte cuvinte noi, schilodește altele ca să arate lumii antisem. românesc interbelic.

Individul scorneste noi concepte mincinoase, otrăvite. De pildă “memorie rea”. Dacă poporul român își onorează sufletul cu recunoștință și neuitare față de sutele de mii de martiri ai genocidului stalinist din anii 50-60, atunci el dovedește rătăcire și Memorie rea. Ei ne-au ucis cu zecile de mii în anii 50, cu sute de mii în numele unui regim criminal, iar dacă mari scriitori români interbelici au scris despre realitățile negative provocate de dnii evr., tot poporul român e criminal și autor de genocid…

O așa blasfemie nu poate fi tolerata!

Doar ei au suferit… Doar ei sant victime.. Doar ei au dreptul la Memorie.. Românii nu. Abjectia acestui nazist care emană ură prin fiecare celula a sa e atinsă când ne batjocorește simbolul național unic, Mihai Eminescu..

Pentru el Eminescu nu este decât un oarecare om atins de o boală numită antisemitism: “Cam antisemit “, notează Individul făcând trimitere la poetul național. Asemenea cărți și asemenea indivizi incită la ură și xenofobie prin texte murdare pline de ranchiună și exagerări.

În viziunea malefica, bolnavă a lui Al Fl. poporul român, încă înainte de a fi apărut în Istorie, a fost si este antisemit.

A sosit momentul sa nu le mai permitem acestor ipochimeni sa ne acuze. Gata!

De ajuns ați umilit și călcat în picioare orice fărâmă de demnitate Românească.

de Gică Manole

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *