man Model National Știri

Luptătoarea de jujitsu Sandra Badie, moarte subită la 31 de ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Sandra Badie, vicecampioana mondială la judo, a murit brusc la 31 de ani, anunță mariustuca.ro. Sportiva franceza Sandra Badie ar fi suferit un stop cardiac, scrie Le Figaro

Vinerea aceasta, Federația Franceză de Judo a anunțat decesul Sandrei Badie. Campioană la jujitsu, a fost multi-medaliată națională și internațională. Franțuzoaica a fost vicecampioană mondială în 2022. 

Tânăra de 31 de ani era foarte apreciată în judo-ului francez și urma să poarte, din nou, în iulie, culorile Franței în timpul campionatelor mondiale, din Mongolia, scrie site-ul cunoscutului jurnalist român.

Sandra Badie a murit la vârsta de 31 de ani în urma unui stop cardiac. „ Vicecampioană mondială 2022 și a 3-a la ultimele Jocuri Mondiale, Sandra ne-a părăsit la 31 de ani, a transmis Federația într-un comunicat de presă. France Judo prezintă cele mai profunde condoleanțe familiei și celor dragi. »

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *