man Model National Știri

Inteligența Artificială, la îndemâna oricui: ChatGPT este acum oficial și în AppStore

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

ChatGPT are o un nou cămin. Popularul chatbot OpenAI trăiește oficial într-o aplicație pentru utilizatorii de iPhone din SUA, permițând utilizatorilor să îl ia cu ei în deplasare. Înainte, utilizatorii aveau acces doar la site-ul web, potrivit Daily Mail.

Spre deosebire de versiunea web, care necesită tastarea, cu ajutorul aplicației, utilizatorii pun întrebări folosind vocea.

”Începem lansarea în SUA și ne vom extinde în alte țări în săptămânile următoare”, se arată într-o postare pe blog care anunță noua aplicație, descrisă în App Store ca fiind ‘aplicația oficială’ a OpenAI.

Aplicația dedicată oferă răspunsuri instantanee, fără a trece prin reclame, oferă sfaturi personalizate, inspirație creativă și contribuții profesionale și oferă oportunități de învățare, cum ar fi explorarea de noi limbi străine.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *