man Model National Știri

Un transsexual a ajuns pe coperta celebrei reviste Sports Illustrated, la categoria costume de baie. La naștere de sex masculin, Kim Petras a devenit ”ea” la vârsta de 16 ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Celebra revistă lunară new-yorkeză Sports Illustrated, lansată în 1954, după ce o publicație cu același nume vedea mai întâi lumina tiparului în 1936, a optat pentru ilustrarea uneia dintre cele 4 coperți ale ediției catalogului Swimsuit din acest an în favoarea lui Kim Petras, la naștere de sex masculin și devenit „ea” la vârsta de 16 ani și „cântăreață” de succes în accepțiunea „modernă” a „succesului”, pozând în noi modele de costume de baie, încă un afront fățiș adus femeilor biologice în vastul atac concertat de pervertire a normalității și firescului naturaleții vieții pe pământ, urzit de oculta satanică mondială și purtat pe varii căi prin „cozile de topor” astfel deturnate.   

O revistă de sport ilustrat care apelează pentru a poza în costume de baie la un bărbat biologic transformat la vârsta inocenței în femeie și care a devenit „cântăreață” cu compoziții intitulate de exemplu „They wanna f*ck”, „Death by Sex”, „Treat me like a slut”, „Throat Goat” ori „Slut Pop”, sau încă o mostră a deturnării unei mărci etalon la stadiul de biet vehicul util promovării pervertirii identității de gen, pervertire asiduu alimentată și aceasta de oculta globalist zionistă prin „progresismul” cultivat de interpuși selectați ca fiind susceptibili a-i face jocul în schimbul variilor avantaje, a „statutului social”, „faimei” și așa mai departe, în acest caz intoxicat fiind spațiul public prin a asocia imaginii-cadru a lumii arenelor și presei care o înfățișează – ambele așadar subtil folosite, un nou eșantion al degradării standardelor frumuseții naturale.

Ce-ar putea avea în comun cu sportul ilustrat un băiat devenit „fată” la vârsta adolescenței și „cântăreață” de pseudo-„muzică”, numai zeloșii propagandiști ai „progresismului” și prin „diversitate și incluziune” ar găsi la o adică explicații bineînțeles aberante și absurde în acest sens, dar „cântăreața” are bună companie pe coperțile catalogului 2023 al costumelor de baie în persoana unei experte în vârstă de 81 de ani în ale treburilor casnice.      

Și este de-ajuns a sesiza cine se dedă la promovarea valului anomaliilor în spațiul public, în general „idioții utili vânduți” în a face macabrul joc al degradării și degenerării speciei umane, de regulă din spațiul anglo-saxon și în special de pe „placa turnantă” astfel concepută și uzitată de urzitori – cea a „jandarmului global” lansator de rele și „exportator al democrației”, pentru a se detecta și deduce mai lesne dincotro este fervent stimulată diversiunea întunericului demonic.  

Dacă ironic se făcea în socialism haz de necaz că „lumina vine de la răsărit” – răsărit care tragic se alegea acum peste un secol cu bolșevismul pervers indus din culise de oculta satanică mondială, atunci în mod cert la ora actuală se poate într-adevăr certifica sursa răspândirii întunericului, fără doar și poate de la apus, de fapt și normal.

Fotografiile cu „aleasa”, în cadrul articolului intitulat „Numărul din 2023 al Sports Illustrated Swimsuit înfățișează pe copertă un bărbat biologic transgender”, accesibil la această legătură.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *