man Model National Știri

Moarte suspectă în Arad: Preot de 54 de ani, găsit fără suflare într-o baltă de pescuit

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Cadavrul unui preot din județul Arad a fost recuperat de autorități dintr-o baltă de pescuit, iar polițiștii fac cercetări privind cauzele decesului, primele informații arătând că pe corp nu există urme de violență, informează Ziarul Evenimentul.

„Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au fost sesizați despre un cadavru, găsit într-o baltă de pescuit din localitatea Camna. În urma cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 54 de ani, din Arad. Trupul neînsuflețit nu prezenta urme vizibile de violență, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și luării măsurilor de urmare. Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

Reprezentanții Arhiepiscopiei Aradului au precizat, pentru AGERPRES, că preotul Aurel Jigovan a slujit în ultimii ani la un centru de bătrâni din municipiul Arad, după ce anterior a fost preot la Penitenciarul Arad și la Parohia Barațca.

Conform sursei citate, a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Șaguna” de la Sibiu în anul 1995, iar în anul 2009 a absolvit și cursurile postuniversitare de master ale Facultății de Teologie „Ilarion V. Felea” Arad. A fost hirotonit preot în 1 ianuarie 1996.

Aurel Jigovan a fost căsătorit din 1994 și avea un fiu în vârstă de 26 de ani, mai precizează Ziarul Evenimentul.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *