Externe man Model National

Lista „greilor” globaliști care participă în acest weekend la întâlnirile secrete Bilderberg în Portugalia – ediția 2023

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Cei mai puternici și influenți oameni din lume au sosit la Lisabona pentru a participa la întâlnirile secrete Bilderberg, pentru a vorbi despre Inteligența Artificială, criza economică globală și „tranziția energetică”, iar mass-media corporatistă nu pomenește despre asta.

Cele mai puternice și influente personalități din lume se întâlnesc, de joi până duminică, în Portugalia pentru a discuta despre crizele globale multiple (multe dintre acestea fiind facilitate de ei) și, în mod ciudat, mass-media corporatistă nu este interesată să relateze despre aceste adunări secrete între personalități puternice ale lumii. 

Lista participanților la întâlnirile Bilderberg de anul acesta tocmai a fost publicată și, la fel ca în anii trecuți, lista din 2023 este plină cu „greii” lumii. Lista include șefi de spionaj de top din America și Europa, câțiva șefi de stat și unii dintre cei mai puternici directori de companii din lume, scrie dossier.today.  
Reuniunea anuală Bilderberg îi include pe unii dintre cei mai puternici și influenți oameni din lume. După cum a explicat Dossier:  

„Deși participă în mod semnificativ oficiali aleși public, discuțiile care au loc în timpul conferințelor Bilderberg rămân un secret bine păzit. Deloc surprinzător, acest lucru i-a făcut pe mulți să considere că puternicii ideologi globaliști, care participă la aceste discuții cu ușile închise, nu fac nimic bun. Organizatorii apără caracterul secret al conferinței susținând că le permite participanților să vorbească informal între colegi.”

Întâlnirile Bilderberg au loc în conformitate cu regulile Chatham House, care prevăd că participanții „sunt liberi să folosească informațiile primite, dar nu pot fi dezvăluite nici identitatea, nici afilierea vorbitorilor sau a oricărui alt participant”.

Lista participanților din America în 2023:

Albert Bourla, directorul executiv al Pfizer

Sam Altman, CEO-ull ChatGPT

Avril Haines, cel mai înalt oficial din serviciile de informații din America, în calitate de director pentru informațiile naționale în administrația Biden

Henry Kissinger, care împlinește 100 de ani la sfârșitul lunii

Satya Nadella, CEO-ul Microsoft

Matthew Pottinger, fostul consilier adjunct în probleme de securitate națională, care a avut un rol major în impunerea lockdown-urilor abti-covid 

Eric Schmidt, fost CEO al Google

Peter Thiel, cofondator PayPal

Generalul Christopher Cavoli, șeful Comandamentului European al SUA

Din zona nonamericană (mai ales europeană) sunt:

Borge Brende, președintele Forumului Economic Mondial

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO

Bernard Emie, liderul celei mai mari agenții de spionaj din Franța

Jeremy Fleming, un oficial de top din spionajul britanic – șeful centrului britanic de informații și securitate GCHQ

Chrystia Freeland, viceprim-ministrul Canadei și lider al Forumului Economic Mondial, cunoscută pentru eforturile sale în direcția suprimării libertății de exprimare

Mette Frederiksen, prim-ministrul Danemarcei

Dmytro Kuleba, ministrul ucrainean al Afacerilor Externe

Sanna Marin, premierul Finlandei

Radoslaw Sikorski, politicianul polonez care a mulțumit SUA pentru bombardarea conductei NordStream
Subiectele de discuție în acest an includ (noile subiecte pentru 2023 apar în caractere îngroșate):

AI

Sistemul bancar

China

Tranziția energetică

Europa

Provocările fiscale

India

Politica industriala si comerțul

NATO

Rusia

Amenințările transnaționale

Ucraina

Conducerea SUA

Interesantă este includerea temelor precum IA, provocările fiscale/bancare și așa-numita tranziție energetică, precum și a subiectului vag al „conducerii SUA”.

Dacă sunteți familiarizat cu numele de pe lista participanților, veți ști că aceștia aderă în mare măsură la o viziune globalistă, hiper-intervenționistă, făcând din conversațiile private anuale Bilderberg o „cameră acustică” a ideologilor clasei conducătoare.

În mass-media corporativă se menține tăcerea cu privire la reuniunea Bilderberg din acest weekend. În ciuda faptului că, printre participanți, sunt și liderii mai multor publicații importante, nu a existat practic nicio acoperire în presă cu privire la întrunirea din acest weekend din Portugalia.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *