man Model National Știri

Elon Musk îl compară pe Soros cu Magneto, răufăcătorul din X-Men

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

„Voi spune ceea ce vreau să spun, iar dacă consecința este pierderea de bani, așa să fie”, a declarat Elon Musk pentru David Faber, prezentatorul CNBC, marți, după adunarea anuală a acționarilor Tesla din Austin, Texas, relatează Vigilant Fox.

Această replică a venit după un schimb de replici aprins în legătură cu un tweet al lui Elon care spunea: „Soros îmi amintește de Magneto”.

„Faceți unele tweet-uri care par a fi sau cel puțin oferă sprijin unora care îi numesc pe alții teorii ale conspirației”, a declarat dl Faber.

„Ei bine, da, dar vreau să spun, sincer, unele dintre aceste teorii ale conspirației s-au dovedit a fi adevărate”, a replicat dl Musk.

„Care dintre ele?”, a întrebat Faber.

„Ei bine, cum ar fi laptopul lui Hunter Biden”, a menționat Musk.

„Este adevărat”, a recunoscut Faber.

„A fost o afacere destul de mare”, a subliniat Musk. „A existat Twitter și alții care s-au angajat în suprimarea activă a informațiilor care erau relevante pentru public. Este un lucru teribil care s-a întâmplat. Este o interferență în alegeri”.

Apoi, tweet-ul lui Elon „Soros îmi amintește de Magneto” a fost pus sub semnul întrebării.

Magneto este un personaj negativ în X-Men al scriitorului Stan Lee. El este „un mutant puternic, unul dintr-o subspecie fictivă a umanității născută cu abilități supraomenești, care are capacitatea de a genera și controla câmpuri magnetice”. – Wikipedia

 

„Chiar și astăzi, Elon, ai postat pe Twitter acest lucru despre George Soros”, a menționat Faber.

„Am spus că el [Soros] îmi amintește într-un fel de Magneto. Calmați-vă, oameni buni”, a răspuns Musk. „[Să] nu facem din asta un fel de caz federal”.

„Ați spus că vrea să erodeze însăși structura civilizației, iar Soros urăște umanitatea”, a continuat Faber.

„Da, cred că este adevărat. Aceasta este opinia mea”, a răspuns Musk.

„Bine, dar de ce să o împărtășești?”. a întrebat Faber. „De ce să o împărtășești când oamenii care cumpără Tesla s-ar putea să nu fie de acord cu tine? Advertiserii de pe Twitter s-ar putea să nu fie de acord cu tine? … Te transformă într-un paratrăsnet pentru critici. Adică, vă place asta?”, a întrebat el. „Oamenii de astăzi [spun] că el [Elon] este antisemit. Nu cred că este așa”, și-a exprimat Faber.

„Nu, cu siguranță nu sunt”, a răspuns Musk. „Sunt un fel de pro-semit, dacă este cazul”.

 

VIDEO:

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *