man Model National Știri

Fiul lui Adrian Păunescu, cenzurat la Iași. Solistul nu mai are voie să concerteze, alături de membrii Cenaclului Flacăra: ”Ni se bagă bețe-n roate! Nu există motivații oficiale”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Solistul Andrei Păunescu, care, miercuri, a împlinit 54 de ani, se confruntă cu noi provocări. Recent, a primit vestea că nu va mai putea concerta la Iași, alături de membrii Cenaclului Flacăra, înființat de tatăl său, poetul Adrian Păunescu, în urmă cu 50 de ani. 

Într-un interviu exclusiv pentru Impact.ro, Andrei a vorbit despre această situație dureroasă, despre cenzura din România:

„Ni se bagă bețe-n roate!

Nu există motivații oficiale, ci doar presupuneri din partea noastră. Poate că nu le-a convenit succesul pe care cenaclul l-a înregistrat anul trecut la Iași, la Amfiteatrul Palas, sau în alte locuri din țară. Fiindcă nu doar în Iași nu mai putem cânta anul acesta, ci și pe plaja de la Corbu. Anul trecut s-a putut pe plaja respectivă, anul acesta, nu se mai poate!

Aveam deja câteva sute de bilete vândute, iar spectacolul fusese programat pe 20 mai.

Asta e, noi nu facem chestii ilegale și vom încerca să găsim o soluție. Cel mai probabil, pe 21 mai, voi fi în Iași, eu și chitara mea. Voi cânta doar eu, fiindcă pentru restul membrilor cenaclului nu a fost posibil.

Există o ofertă a cluburilor private, care au reacționat după ce a circulat știrea anulării concertului nostru, și, cel mai probabil, voi alege să cânt într-unul dintre acestea!

Apatia publicului, din ziua de azi, ar putea fi o explicație pentru cele întâmplate. Dacă publicul nu ar fi o turmă blândă, lucrurile s-ar schimba.

Dacă ar ieși să protesteze, în fața sediului autorităților locale, poate că cei în cauză s-ar gândi de mai multe ori, înainte să decidă una sau alta! Numai că ne-am obișnuit să acceptăm orice”, sună părerea fiului cunoscutului poet.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *