man Model National Opinii

Iulian și Filip Capsali: Rareș e și copil de altar

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

SCANDAL

Când întreg establishmentul globalist sare la gâtul unui copil și al părinților lui, înseamnă că acolo e ceva valoare.

Am văzut numărul de final de la „Românii au talent” pe net, că m-au făcut curios detractorii. De fapt ce-i deranjează nu este modul în care Rareș declamă, cu un talent actoricesc formidabil de matur, ci textele rostite.

Că nu e politic-corect, că nu exaltă ideologiile woke, că nu își arată dragostea față de un coleg de școală, ca în filmele de pe Disney Chanel. Că textele sunt despre iubirea de patrie și Dumnezeu, că acuză trădarea de neam, copilul fiind deci produsul unei familii abuzatoare, talibane, cu certe simpatii naționaliste.

Iată declarația de dinainte de finală a lui Rareș Prisăcariu (7 ani): „În seara asta este mai multă emoție decât în celelalte etape. Și mai mare presiune. Simt că este mai grea decât toate celelalte etape. Momentul meu este inspirat de Dumnezeu și de Octavian Paler. Aș vrea să vă spun un citat din limba latină: Nihil Sine Deo – Nimic fără Dumnezeu. Adică, dacă nu ar exista Dumnezeu, nu ar exista nimic. Dacă Dumnezeu e viața mea, cum să nu-L iubesc? Știu că unii îl ignoră, dar sunt foarte fericit că sunt mai mulți care îl iubesc”- a spus acest copil care visează să ajungă un actor de renume.

Nu comentez faptul că un post de televiziune abject ca ProTV-ul, poate cel mai nociv din tot peisajul media post-comunist, responsabil pentru creșterea întru globalism a generației #rezist, a schimbat placa, la ordin. Păi nu a trasat Hellvig sarcina ca să devenim suveraniști? Să trăiți! Eu doar observ că globaliștii urlă de nervi că Rareș a câștigat competiția. Și, recunosc, chestia asta îmi dă o mare satisfacție.

Întrucât acest copil este exponențial pentru România profundă, aia pe care pseudo-elitele o tratează cu un dispreț tipic ciocoiesc.

SCANDAL (2)

Băbăieți, iată dovada FOTO: Rareș e și copil de altar

Hai, să urle baronii progresismului Radu Herjeu, Huidu, Godină și alți netoți și calici intelectuali, că trebuie luat din familia abuzatoare, care-și îndoctrinează copilul în Biserică!

Ptiu, bată-vă norocul de ciocârlani cu clape!

Filip Capsali: De ce, de fiecare dată când acțiuni textuale curățite de balastul toxic al ismelor vremii sau limbajul plastic epurat de influențe trezesc spiritul creator și întăresc morala apar și ciracii detractori, demolatorii elanului național ?

Românii când îmbracă straiele bizantine ale credinței devin superiori și asta răscolește….și totuși, ele,valorile își trăiesc destinul și mențin legătura cu pământul, cu neamul și limba, nu în forme materiale, ele își crează legăturile in lumini sufletești, in emoții adânci, în credință.

Acestea sunt valorile geniului românesc, liantul nevăzut care constituie eternul monolit românesc, resursa nesecată a perenității !

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *