man Model National Opinii

Marius Mioc: Doi moșnegi de 71 și 74 de ani au încercat să intre în Parlament cu niște cuțitașe și un tirbușon. Groaznic! Ideea că Statul ar putea răpi din familii copiii care sînt educați necorespunzător ideologiei oficiale e desigur conspiraționistă

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Știrea din captura RTV de mai sus s-ar putea intitula „Doi moșnegi de 71 și 74 de ani au încercat să intre în Parlament cu niște cuțitașe” (văd că e chiar și un briceag cu tirbușon printre ele; groaznic!).

Se subliniază că e vorba de revoluționari fiindcă se reia propaganda împotriva revoluționarilor, ca grup social. Semn că guvernului îi e frică de revoluționari, probabil au stabilit că printre participanții la manifestații de protest din ultima vreme au fost și mulți revoluționari din 1989.

Se vede că guvernului îi e frică de manifestații de protest și din alte reacții isterice. Vezi cererea de interzicere a partidului AUR – principala forță de opoziție, sau isteria cu fătuca aia care avea niște gloanțe în poșetă cu care se putea trage doar cu praștia – dar n-avea praștie.

Sînt malefici, vor să distrugă viitorul unei tinere cu dosar penal făcut pentru nimic, de fapt fiindcă a protestat contra guvernului, pentru intimidarea celor care au de gînd să mai protesteze împotriva guvernului.

E un atac la adresa libertății de manifestare, care e unul din idealurile revoluției.

Al doilea semn că guvernului îi e frică de revoluționari e proiectul de lege proaspăt depus de mărirea cu 25% a indemnizațiilor.

Dacă se vor mări indemnizațiile de revoluționar să știți că asta e datorită protestelor antiguvernamentale și a participării unor revoluționari la ele, ceea ce au făcut structurile guvernamentale de analiză să concluzioneze că e nevoie de un mic efort pentru potolirea acestui grup social al revoluționarilor, se pare prea activ la proteste. Chiar dacă la proteste nu s-a vorbit deloc de indemnizații de revoluționar. Funcționează principiul că se dau bani din bugetul statului nu pe baza meritelor stabilite obiectiv ci pe baza nevoii de a păstra pacea socială și a cîștigării de voturi, conform analizei experților guvernamentali (mai mult sau mai puțin inteligenți).

Protestele de stradă au și efect de pierdere de voturi pentru guvern.

Vorbesc acum de mărirea indemnizațiilor de revoluționari nu fiindcă consideră că este corectă după ce de 14 ani s-a derogat de la lege și nu s-au mai actualizat conform creșterii salariului mediu pe economie, ci fiindcă sînt preocupați să limiteze protestele care micșorează intențiile de vot pentru guvernanți.

* * *

Nu m-am uitat la „Românii au talent”, dar văd că e mare smiorc că a cîștigat un copil care a recitat ceva patriotic. „În Finlanda acest copil era ajutat, părinții primind serioase avertismente” spune un domn, amintindu-ne că recent s-a votat o nouă lege prin care Statul poate controla cum e crescut și educat un copil.

Ideea că Statul ar putea răpi din familii copiii care sînt educați necorespunzător ideologiei oficiale e desigur conspiraționistă.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *