man Model National Opinii

Diana-Maria Brăgaru, miniserie Eurovision 2023: De ce nu poți vinde castraveți roz comunității artistice LGBTQ+

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Sigur e Eurovision?! Sigur nu e friecășou?

La cum a început, avem șanse sa intram. Pe ușa din dos. 

Tocmai a cantat o fată din Armenia ceva despre ciuciu-cucuuu.

Apoi a venit teotea. Nu știu. Ca era mânjit la ochi. Poate va dați voi seama. Doamna din dreapta de la sfârșit, cea cu steag, e mama lui.

Apoi a venit Belgia cu niște dregcuins, aka masculi sensibili pe tocuri, îmbrăcați frumos cu rochițe.

Andrew Lambrou, Cipru, maaaa, avem un barbaaat care arată ca un bărbat. Pupa-l-aș! Are și oleacă de voce. P-asta îl votez. Ca știe să cânte, are și ce să cânte și mai și arată a bărbat născut. Nu (pre)făcut.

Islanda a trimis o vikingă cu o voce ce ajunge în Walhalla. Nu știu însă de ce se tăvălește pe jos.

Grecia are un puștan. Cea mai antrenanta melodie de până acum, însă cantatul a cam fost pe lângă. Prea mari emoții. Saracuțul. 

Polonia a trimis o fată de la Bambi. Și cam atât.

Slovenia – cinci copii haioși.

Georgia – o fată adevărata cu plămâni imenși. Și la figurat, și la propriu. 

San Marino reclamă o lipsă acută de lurex. Cântărețul are sacou cu spatele gol. N-a ajuns materialul.

Compensează însă cu perluțele de lady și atitudine friendly. Na, iese cu rimă. 

Austria a trimis două fete îmbrăcate în saci menajeri și a împrumutat dansatoarele și costumele lor din anii 90 de la ZZ Top.

ALBANIA! Cea mai buna melodie de până acum, cele mai bune voci – Albina și Familia Kelemendi, melodia se numește „Duje”.

Lituania –  o fată faină. Hetero și ea, și muzica ei. 

Și acum, după putină normalitate, schimb canalul.

Totuși nu înțeleg de când s-a mutat Australia în Europa de participă la Eurovision. Și nici de ce a coborât un înger ucrainean cu un cântec de Crăciun în luna Mai.

Sunt din ce în ce mai confuză. Sper doar sa nu mă trezesc dimineață convinsă de faptul că m-am născut și într-un corp greșit. Că sunt pe planeta și într-o vreme greșită îmi este deja de multă vreme extrem de clar! 

PS: Am nimerit primele doua locuri – Albania și Cipru au fost favoritele mele.

*

A doua seară de Eurovision a fost o palmă pe obrajii propagandei pidosnice. Și nu pe ăia de la spate, cum le place lor.

Prima calificată. ALBANIA. Albina a rupt gura târgului!  Voce de voce, frumoasă, costum sexy fără să fie vulgară și backing vocals – o familie de patru meseriași în ale cântului. Nu înțelegeam o iotă, dar mi-a venit să plâng.

Pe locul doi, cipriotul Andrew Lambrou (Andreas Lambrou) – un pui de grec cipriot (cu rădăcini în Paphos și Lemnos), frumos ca un Adonis, cu o voce ușor catifelată, dar plină de forță și volum, și întindere mai ceva ca după stretching. Mai are și mușchi pe el – și mai e și ditamai animalul. Când ne-a spus ca nu putem zdrobi o inimă deja frântă, s-a rupt filmul!

Poveste cu final așteptat – deoarece gagicile heterosexuale sunt mai multe decât gagicile ejectate din bisturiu și silicon, slavă cerului! Și mai au o mare atracție către testosteronul adevărat, nu cel de sinteză. 

Fetițul sau băiata noastră, persoana hiper-uber convinsă că e lovită de perfecțiune precum Hiroshima de bombă, trimisă să reprezinte România (ptiu, drace!) a rămas cu buzele rujate și date cu gloss si sclipici fix de pomană!

Au pierit ifosele copchilului, i s-a dezumflat convingerea că va câștiga el tot  – exact ca un balon de ciungă roz, roz precum izmenele de le purta.

Nu a căzut nimeni pe spate în fața progeniturii geniale ale mamițichii lui. BBCul mai avea puțin și ii spunea ca e isteric de parcă are ciclu’  acestui Goe de Eurovision. 

 Degeaba semitravestiul, degeaba fluiditatea studiată și căutată, degeaba boticul colorat, ‘geaba kilogramele de fond de ten întinse cu mistria peste coșurile cu aspect de vulcan, tipice unui adolescent cu hormonii țopăind.

 Degeaba cercelul cu cruciuliță a la Madonna în epoca  „Material Girl” (sau a la George Michael) din anii 90.

Nici margelele maica-sii pe post de porte-bonheuer nu au făcut nicio brânza. Nici machiajul smokey-eyes, executat extrem de prost, nu a extaziat pe nimeni.

Degeaba a crezut că fiind în Londra dacă își pune un „deopies” rezolvă lipsa de talent și la cantat, și la compus și la tot. Că dacă are talent, de data asta nu l-a avut cu el la Eurovision, l-a uitat acasă, în spatele borcanului cu magiun, probabil!

Pe scurt, teotea noastră a s-a îmbrăcat ca regina Elisabeta după ce a luat doi pumni în ochi și a fugit fără camașuță pe sub sacouaș, încurcând fusta ei cu pantalonii scurți a lui Carolică, lăsând vederii un piept plat și niște piciorușe păroase încălțate în ciubotele grădinarului. A compensat cu burta umflată – probabil de la prea mult fish and chips! 

 Prestația cu urlete și râgâieli apocaliptice nu a fost percepută de către publicul internațional drept act artistic de înaltă valoare, ci au fost recepționate fix pe calapodul lor – o penibilitate jenantă.

Să sperăm că dezamăgirea nu ii va provoca el/ei /lor vreo depresie care să îi împingă genialitatea de sub aripa mămicii în vreo supradoză de ceva care nu priește vieții. Pentru că, la modul cum se exprimă în toate, copilul ăsta are o problemă mult mai mare decât atracția către lookul muieresc și exhibiționism pseudo-artistic. Puțină terapie ar fi fost nu doar indicata, ci obligatorie pentru toată familia și înainte, darămite acum, după eșecul fulminant.

„Verdictul BBC: Eliminat!

„Conceptual, melodia descrie o relație toxică și lupta de a alege între pasiune și autoconservare. Andrei, care are doar 18 ani, trăiește în psihodramă, sună când trist, când sordid, cu remușcări și furios. Dar când cântă replici de genul „I’m begging you, take off your clothes and step on me”, este cu adevărat supărător. Pronostic: Eliminat în semifinala doi”, este verdicul BBC.

Bravo, TVR, felicitări! Ai spart peste un sfert de milion de euro ca să trimiți în vacanță la Londra o gașcă cu mentalitățile și calitățile muzei de la Burdujăni, care a crezut ca două sute de premii de la Puțichioaia și o brambureală transgender va duce de nas pe careva. N-a ținut golâneala. Asta e. Ghinion, vorba ăluia care ține în brațe conducerea TVR!

*

De ce nu poți vinde castraveți roz comunității artistice LGBTQ+

Ce atâta heităreală?!

Nu e „hate”. E revolta bunului-simț pus în fața tupeului, a nesimțirii, a ingâmfării și a ifoselor! 

Sunt unii care pretind că valul de critici la adresa reprezentantului României la Eurovision ar fi bazat pe homofobie.

Haideți să deslușim împreună niște lucruri. Să vă lămuriți.

Reprezentantul României, la fel cu ceilalți, a fost votat din străinătate. O străinătate în care curentul LGBTQ+ este nu doar nediscriminat, ci chiar adulat și favorizat.

Totuși, acest occident pro-lgbtq și pro-transgenderism nu a fost deloc impresionat, ba chiar a râs și s-a arătat scârbit de prestația tânărului/tinerei noastre.

Ca nu știu cum să desemnez artistul fără a leza pe cineva.

Iar românii  sunt furioși. Pe buna dreptate. Într-o țară care mustește de tinere talente, noi am trimis un copil neexperimentat la un eveniment de top. L-am lăsat sa se maimutarească pe scena internațională ca la un concurs de talente, faza scara blocului!

Dar Eurovision, politizat, nepolitizat, nu e căminul cultural sătesc și toata lumea îl urmărește.

Într-o țară în care nu demult au murit copii înecați în excremente, TVR a cheltuit cel puțin un sfert de milion de euro pe ceea ce s-a dovedit a fi moftul unuia de 18ani, care ne-a mai și umplut de rușine și de nervi!

Nu pentru că persoana de 18 ani s-a îmbrăcat și machiat ca un fluid e problema noastră. Ci pentru că a făcut-o PROST! Pe bani publici! Pe obrazul țării! 

Travestiul este un segment al exprimării artistice de mii de ani. Machiajul este utilizat de către actori, cântăreți, mimi – artiști în general, dar și oamenii de televiziune îl folosesc – zilnic în munca lor. Și nu este o noutate și nici vreo rușine, nici nu face nimeni mișto de ei pentru acest motiv. 

UPDATE: 

Later edit: pot sa folosesc pronumele personal masculin în relație cu artistul. Artistul este hetero. Machiajul și costumația, asortate cu politically correctness-ul contemporan, au fost alese intenționat pentru a deruta, pentru atragerea simpatiei progresiștilor și pentru inducerea în totală eroare a comunității lgbtq+. Care, deși nu s-a lăsat dusă de nas, ar trebui să se simtă jignită de o asemenea cursă, întinsă cu intenția clară de manipulare a procesului de votare pe bază de șantaj și exploatare emoțională. Adică o încercare josnică de foloase necuvenite. 

Așadar aflați și voi că artistul a anunțat că are o iubită de sex și gen feminin în chiloți, care se identifica ca fată, așa cum artistul se identifica ca persoana de sex și gen masculin, tot conform conținutului izmenelor, roz și /sau nu.

Iubita artistului a fost și ea acolo, parte din delegația României. Iubita artistului este nimeni alta decât „dansatoarea” care l-a dat cu maglavais negru pe piept la sfârșitul șoului. Deși erau două „dansatoare” inițial, una a fost lăsată la vatră. La concurs a mers iubita starului în devenire.

Deh, cine e fraierul să refuze o mini-vacanță moca în UK, pe banii proștil…ăăâ, scuzați, banii contribuabililor români?!

Ne spune și nouă TVRul cine sunt persoanele care au alcătuit delegația României și care a fost rolul fiecăreia dintre ele la Eurovision, unde au locuit ei și cât a costat ca să îi distrăm pe banii și nervii noștri?!

Că începe să se dezlege misterul burticii artistului, apărute brusc o dată cu voiajul și alimentația plătite de talpa țării. 

„Heităreala” de care suntem acuzați toți cei care am „disecat” artistul, cum ii spun apărătorii, NU are alt substrat decât reacția la PROST-GUST! La impostură artistică și la bătaia de joc. 

 Să vă fie clar. Totul este rezultatul momentului în care ne-am simțit toți jigniți! Jigniți că iar suntem luați de proști! 

Pot fi acuzați oamenii de televiziune, artiștii, ba chiar membri ai comunității transgen ori LGBTQ din străinătate de „heităreală” pentru că le-a displăcut teribil momentul cu care s-a prezentat România la Eurovision?! Nu.

Susținătorii curentului transgen /fluid /lgbtq trebuie să înțeleagă o dată pentru totdeauna că NU orientarea sexuală este factorul de determinare al calităților profesionale ale unui om!

Să privească înapoi și să recunoască că de decenii bune (ba chiar de mai mult timp) în lumea artelor, a muzicii, a modei talentul homosexualilor nu a fost NICIODATĂ negat. Dimpotrivă!

Adevărata valoare nu a rămas necunoscută și nici ignorată din cauza orientării sexuale.

Sunt mii de exemple în istorie. Scriitori, cântăreți, creatori de modă, balerini, oameni, actori, jurnaliști, ba chiar oameni politici și de stat străluciți – homosexuali, bisexuali – toți au rămas în istorie pentru că erau VALOROȘI pentru modul în care EXCELAU în domeniile lor. Nu pentru orientarea sexuala! Unii au fost marginalizați? Fără îndoială. Dar adevărata valoare nu a fost niciodată băgată sub preș.

Mai mult, în lumea artelor segmentul homosexual a fost dintotdeauna cel mai sensibil la impostură și non-valoare, fiind primul care a amendat și amendează bătutul câmpilor, calpitatea. Sunt primii care, atunci când văd o tâmpenie, strâmbă din nas și spun „Câh!”. Primii! Așa a fost, așa este și acum. 

Mă întreb ce ar fi spus Karl Lagerfeld văzând costumația celui /celei /celor, în fine, persoanei care a reprezentat România? Ce ar fi spus despre accesorii, despre machiaj?! Ce ar spune Dolce, Gabbana? Sau Tom Ford?! 

Oare ce ar fi spus Freddie Mercury despre grohăitul, țipatul și derapajul vocal?!

Barry Manilov? Elton John?!

Oare ce ar fi spus Rudolf Nureyev sau Mikhail Baryshnikov, Mathew Bourne, Robert Joffrey despre mișcarea scenică și coregrafia momentului?!

Lăsați prostiile și încercările de manipulare. Sunt ieftine, la fel ca momentul presupus artistic! 

Iar pe cei care îi deplâng pe părinții artistului /artistei, dar și pe el/ea/ei și îi acuză de lipsă de sensibilitate pe cei care critică prestația și prestatorul, pe ei îi întreb dacă acei părinți și acel/acea tânăr(ă) s-au gândit vreo secundă la altceva decât la ei înșiși și la gloria lor personală?!

S-au gândit o secundă măcar la banii publici investiți în ei? La responsabilitatea

pe care o au față de fiecare român? Și chiar față de publicul internațional în fața căruia s-au prezentat execrabil?! La lipsa de respect, la jemanfișismul pe care fiecare spectator /telespectator l-a resimțit adresat lui cand i-a fost pus sub ochi așa ceva?! Pentru că pare nu doar că nu s-au gândit, ci i-a durut fix în fund! Au dat dovadă de un dispreț total față de toată lumea! 

Ei își pot considera copilul genial. Copilul de 18 ani se poate considera singur genial. Dar lumea nu are absolut nicio obligație să facă la fel!

În momentul în care tu, ca părinte, ești de acord și îți susții odrasla în drumul carierei artistice, când tu te consideri artist, trebuie să fiți cu toții conștienți că dacă ce faci tu nu place, dacă o dai în bară, trebuie să îți asumi responsabilitatea pentru eșec! E tot al tău! La fel ar fi fost și gloria, dar tu nu ai meritat-o. 

Nimeni nu e obligat să te menajeze, să te mângâie pe cap și să-ți spună că ești genial pentru că așa ți-au spus și mami, tati, buni, tuși și profesorii care te meditează de ani buni și care au tot interesul sa ia banii părinților tăi, ca să îți șlefuiască talentul (mai mult sau mai puțin existent) și să vă gâdile vouă orgoliile. Lumea nu este poporul supus, care  trebuie, volens-nolens, să laude hainele împăratului de umblă gol  – pentru că tu, artistul de 18 ani, nu ești împăratul. Și nici noi nu suntem supușii tăi sau ai părinților tăi. Nici părinții tăi nu suntem. Și nici sponsorii ego-ului tău! 

În final este vorba strict despre asumarea identității, a actului artistic – și cu rele, nu doar cu bune. Mai ales cu rele! 

Repet, recunoașterea și aplauzele nu se acordă pe orientare sexuală, o alta decât cea heterosexuală. Voi ați mizat pe asta, dragă copile de 18 ani. V-ați BAZAT pe asta! I-ați considerat pe toți tâmpiți. 

După cum nici până acum (și nici de acum înainte) heterosexualitatea nu va conta ca element definitoriu pentru o ființă umană, cum nu a fost nici ieri, nici altă orientare nu este condiție sine qua non pentru recunoașterea valorii!

Pentru că nu sexualitatea este elementul care ne dă verdictul pentru ceea ce facem și nici pentru ceea ce suntem.

Iar cine își imaginează ca a fi gay /fluid /nonbinary/transgender îi dă dreptul să ceară premiul I cu coroniță, are o problemă care, în termeni de specialitate psihiatrică, se numește NARCISISM. Cu tot ce derivă de aici: megalomanie, sindromul persecuției, histrionism. Și o mare doză de nesimțire.

 *

Din momentul în care participarea noastră la Eurovision s-a materializat într-o tragedie cu final așteptat pentru spațiul teritorial (încă!) denumit România, nu am mai urmărit finala acestei manifestări culturale grandioase. 

Oricum, după ce reprezentantul nostru nu a primit nici măcar un singur vot, cât de mic, mulți ne-am supărat – fie deoarece lumea a refuzat să cumpere castraveți roz pseudo-LGBTQ, fie pentru că am trimis un exemplar greu de digerat acolo.

Totuși, nu am fost absolut deloc uimită să aflu că Suedia a fost marea câștigătoare. Felicitări! 

Rezultatul concursului era previzibil. În fond, Loreen este o urmașă adevărată a vikingilor. Are pielea ciocolatie, rădăcini marocano-berbere și toți știm că înaintașii ei au ajuns acum 1.164 de ani în Mauritania în urma unui raid, loc unde au stat într-o vacanță fructuoasă mai bine de o săptămână, nu?! Așadar apartenența cântăreței la statul suedez nu poate fi pusă sub niciun motiv sub semnul întrebării, deoarece toate izvoarele istorice aduc dovezi irefutabile în sprijinirea afirmării originilor ei suedeze. Indubitabil. 

Bine-nțeles, faptul că Loreen a reprezentat o țară antiputinistă, care în urmă cu două luni și ceva a trecut prin parlament legea necesară pentru aderarea la NATO, nu este relevant.

După cum nu este relevant nici faptul că artista este o activistă responsabilă pentru drepturile și libertățile omului.

Bisexualitatea asumată public a cântăreței nu este nici ea relevantă.

Așadar terminați cu prostiile.

Este pur și simplu o coincidență fericită faptul că Loreen este întruchiparea imaginii artistului total, o icoană vie a corectitudinii politice, a modelului de artist promovat drept tipar absolut al perfecțiunii în contenporaneitate. Și Loreen chiar are voce, iar melodia ei nu a fost cea mai proastă din concurs – un element esențial în curentul acesta este că trebuie să existe măcar un minim de talent. 

Ni s- a spus fără echivoc de ceva timp că toate producțiile culturale trebuie să includă obligatoriu persoane de culoare și care au, în mod deschis, alte orientări sexuale decât cea perimatâ, hetero.

Deci nici nu poate fi vorba despre favoritism, pardon, discriminare pozitivă a unui membru al  unor minorități etnice și sexuale.

Acestea sunt doar zvonuri lansate de către oameni frustrați, cu mentalități și concepții învechite, de Ev Mediu, de ignoranți! 

Doar nu ați fi vrut ca Eurovisionul să fie câștigat de o persoană de rasă europoidă, caucaziană (mai ales că nordul Caucazului este al Rusiei lui Putin și doar acest amănunt face să ni se strepezească dinții, quelle horreur!) și care să aibă preferințe sexuale tradiționaliste – în speță de un bărbat alb căruia să îi placă numai femeile, ori de o femeie albă care să prefere numai bărbați. Doar când ne imaginăm așa ceva ar trebui să ne simțim niște retrograzi și să ne fie rușine! 

Și ce dacă majoritatea populației Europei are pielea deschisă la culoare și este formată din oameni heterosexuali?!

Oricum, acest lucru nu va mai fi valabil cât de curând. În câteva decenii, toate aceste neajunsuri de natură demografică vor fi corectate, așa cum va fi corectat și calendarul ortodox, care va fi sincronizat cu cel catolic și neoprotestant, ca apoi să fie unit cu cel musulman și buddhist, astfel încât să nu se mai simtă nimeni exclus sau marginalizat din cauza religiei – vom avea toți aceleași crezuri și conflictele religioase vor fi definitiv eradicate.

Nu credeți că se va întâmpla așa? Ba să credeți! În fond au ajuns semianalfabeți, analfabeți functional, pedofili, corupți, megalomani și ucigași nu doar în funcții publice, ba chiar și la conducerea unor state mărețe absolut peste tot în lume, nu?!

Omenirea a reușit să treacă prin atâtea, inclusiv printr-o pandemie în care boala efectivă a răpus mai putini oameni decât incompetența, tratamentul și vaccinul menit să o stârpească, deci nu vor exista cine știe ce piedici pentru a ne pune pe toți, aliniați frumos, veseli, fericiți și cuminți, exact în locurile pe care plotocrații ni le pregătesc cu mare grijă de atâta vreme!

Nu vă temeți, totul merge conform planurilor mondiale, spre binele nostru, al tuturor!

Nu vă revoltați, nu vociferați, nu ieșiți la demonstrații în stradă, nu protestați! Totul este pentru binele general!

… Așa să le ajute Dumnezeu!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *