man Model National Știri

Noua normalitate: Un bărbat din Satu Mare a murit subit după ce a coborât din avion

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Un bărbat a murit, sâmbătă, după ce a coborât din avionul care îl aducea de la Londra la Satu Mare. Se pare că a intrat în stop cardio-respirator, iar medicii nu l-au mai putut resuscita, scrie Mediafax, citat de Știripesurse.

Bărbatul, în vârstă de 60 de ani, a intrat în stop cardio-respirator la scurt timp după ce a coborât din avionul cu care venise de la Londra, de pe Aeroportul Luton.

Primele date arată că acesta s-a urcat într-o mașină, dar i s-a făcut rău chiar spre drumul de acces în Aeroportul Internațional Satu Mare. Imediat ce a coborât, a intrat în stop cardio-respirator. Mai multe echipaje medicale au sosit la fața locului, fiind începute de urgență proceduri de resuscitare. Din păcate, manevrele nu au avut rezultat, fiind constatat decesul, mai precizează sursa citată.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *