man Model National Opinii

Iulian Capsali: DEZGUST

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Nu, nu o spun că România trebuia să trimită un artist mai cumsecade în locul acestei făcături ridicole. Ca o paranteză, până și transgenderismul îl ducem în derizoriu cu asemenea păsărici împuținate de talent. 

Am mai spus-o anii trecuți și o repet: ROMÂNIA NU ARE CE SĂ CAUTE LA EUROVISION! Sunt bani mulți aruncați, cu care poți face câteva concursuri interne pentru tineri, dota școli de muzică etc. 

Bani care se se sifonează în gașca ce se ocupă (prost) de ani de zile de prestația țării noastre la acest concurs și taxe de participare. Care s-a transformat într-o mizerabilă platformă ideologică, ca atâtea alte concursuri internaționale preluate de globaliști,  promovându-le agenda destructurantă. 

Că ne comportăm exact ca niște babuini, asta e o altă dezbatere. În loc să promovăm valorile perene, care ne diferențiază de restul popoarelor, establishmentul local plusează indecent ca să-și arate obediența față de Înaltă Poartă Globalistă.

O vedem în politică, unde PNNR-ul devine un fel de biblie de stors banii statului și de zdrobire a Familiei; o vedem cu modificarea pascaliei, un proiect scelerat de injectare euro-atlantică și implicit, de rupere a Bisericii; o vedem în relația cu Ucraina care îi batjocorește pe românii minoritari și distruge Delta prin adâncirea canalului Bîstroe șamd.

Așa și cu Eurovisionul, ce s-au gândit sclaveții locali: hai să le arătăm cât suntem de conformiști, să plusăm puțin că poate reușim un loc mai bun. De ce nu, poate câștigăm. Ghinion, făcăturile produc dezgust și se descalifică. 

Deci nu avem ce căuta într-un asemenea context, în care cheltuim sute de mii de euro pentru promovarea agendei LGBTQ. 

Punct.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *