man Model National Știri

Încă o mașină electrică arsă complet, într-o localitate din Timiș. Reacția proprietarului: ”Dacia mea Spring (primăvară sau izvorul minunilor, cum or numi-o ăștia) a trecut în neființă”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

O mașină electrică Dacia Spring a ars complet, în localitatea Beregsău Mare (Timiș), nu departe de Timișoara. Proprietarul a spus într-o postare pe Facebook că regretă achiziționarea mașinii, după ce timp de un an și jumătate a fost mulțumit de ea, potrivit Știripesurse.

„Nu am postat pe acest grup până acum decât arareori. Astăzi, în jurul orelor 17.00 Dacia mea Spring (primăvară sau izvorul minunilor, cum or numi-o ăștia) a trecut în neființă. O mașină electrică de care am fost extrem de mulțumiți timp de un an și jumătate, fără erori, încărcată doar la priză, acasă. Înainte de a-și da sfârșitul obștesc, mașina era condusă de soție și m-a sunat disperată că se aude un zgomot infernal de sub mașină ca o combinație de șuierat – scârțâit puternic ajungând în 300 de metri în fața casei. De sub mașină, din zona bateriei a început să se propage un fum care alterna de la des la mai puțin vizibil. În maxim 15 minute mașina ardea generalizat”, a povestit proprietarul mașinii, Ionel Cârnu.

„Spaima prin care a trecut soția și copiii nu o mai explic aici. Mașina s-au făcut scrum și este pentru prima dată când efectiv regret achiziția ei. Dețin asigurare Casco full și mașina mai era în garanție încă 18 luni. Nu acuz pe nimeni, nu doresc reclamă negativă și mai ales nu îmi doresc să văd din partea voastră comentarii răutăcioase. Vreau doar să vă expun experiența aceasta nefastă și să știți ce urmează în cazul în care vă veți lovi de aceeași situație”, a mai scris Ionel Cârnu, pe Facebook.

„Cauza probabilă a producerii incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, au transmis cei de la ISU Timiș.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *