man Model National Știri

Deputatul PNL care a votat împotriva Proiectului de Lege PL-X 145: ”Voi continua să urmăresc îndeaproape fiecare mișcare privind organizarea aceastei instituții care poate deveni oricând una abuzivă”

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Influentul deputat PNL Ben Oni Ardelean a votat împotriva Proiectului de Lege PL-X 145 privind separarea copilului de familie. Politicianul a afirmat despre proiect că este o clonă a Barnevernet-ului.

„Trist, dar adevărat!

Proiectul de Lege privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie (PL-x nr. 145/2023) a fost adăugat rapid pe ordinea de zi a ședinței și a trecut la vot…

Bineînțeles că am votat ÎMPOTRIVĂ și voi continua să urmăresc îndeaproape fiecare mișcare privind organizarea aceastei instituții care poate deveni oricând una abuzivă.

Nu renunțăm!”, a scris deputatul.

*

„Proiectul de Lege privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie (PL-x nr. 145/2023) trebuie să fie oprit! O clonă a Barnevernet-ului în România nu are ce căuta!

Alături de zeci de juriști și profesori specializați în activitatea de asistență socială am lucrat pe modificarea proiectului inițial al PL-x nr. 145/2023, așa cum anunțasem în urmă cu ceva timp în urmă. Toate îmbunătățirile, modificările și amendamentele echipei de lucru coagulată au fost transmise Comisiei de Muncă și ne-a fost promis faptul că urmează a fi dezbătute și legea modificată.

Aseară, surpriză mare!

Aflu din presă faptul că această comisie a fost convocată la o oră târzie de către președintele ei, într-un mod de o obscuritate maximă, și că proiectul a fost avizat în forma sa inițială, neținându-se cont de niciun amendament propus, de zecile de ore petrecute pentru modificarea sa și de efortul acestor oameni, care au lucrat benevol, cu un singur gând: corectarea și evitarea abuzurilor, a interpretărilor de lege și periclitarea binelui superior al copilului.

Personal, nu pot fi parte al unui asemenea demers și voi face tot ce îmi stă în putință pentru a fi retras, din nou, de pe ordinea de zi a Camerei Deputaților. Totodată, în cel mai rău caz, mă voi opune vehement, printr-un un vot NEGATIV pentru adoptare. 

Este incredibil și inadmisibil ce se întâmplă!

Vă țin la curent!”, a mai transmis deputatul.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *