man Model National Știri

Provocări securiste la Parlament pentru a se interzice accesul organizațiilor civice: Șefa tineretului AUR, Ariadna Cîrligeanu, dosar penal pentru un breloc cu patru tuburi de cartușe goale

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Președinta tineretului AUR, Ariadna Cîrligeanu, în vârstă de 22 de ani, a fost dusă la secția de poliție, unde i s-a întocmit dosar penal, pentru faptul că a avut asupra ei, la protestul împotriva Plx145, un breloc cu patru tuburi de cartușe goale.

Surse oficiale au declarat, pentru Mediafax, că nu este vorba de cartușe propriu-zise, ci doar gloanțe fără tub. Pe de altă parte, colaboratoarea AUR ar fi declarat că gloanțele făceau parte, de fapt, dintr-un breloc de la un poligon de TIR la care a participat recent, a scris Antena3.

”Acest incident este din manualul de manipulare și intoxicare a opiniei publice. Cei de la guvernare aveau nevoie de un pretext ca să împiedice intrarea în Curtea Camerei Deputaților a unor oameni. Și au găsit un pretext, dar este din manualul de manipulare și intoxicare a opiniei publice.  

În mod normal, atunci când lansezi astfel de acuzații, vii, îmi prezinți un nume și prenume. Prezinți știrea mai departe. Ce s-a întâmplat, l-au arestat, nu l-au arestat, cum le-a avut, cine e…

Dar evident, nu, e nevoie acum ca opinia publică să fie intoxicată cu tot felul… O să vină și cu reprezentanți AUR care au baionete, au lansatoare de rachete, o să iasă în continuare tot felul de știri de genul acesta”, a transmis deputatul AUR, Dan Tanasă.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *