Life Lifestyle Luptă pentru România National Natural Technology

MOBILIZARE NAȚIONALĂ DE URGENȚĂ: PLX-145, legea „Barnevernet în România”, trecută pe ascuns prin Comisiile de Muncă și Sănătate. Protest în fața Camerei, miercuri dimineață

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

PLX-145, unul din proiectele de lege care a scos zeci de mii de oameni în stradă în weekend, a primit raporturi favorabile în Comisiile de Muncă și de Sănătate ale Camerei Deputaților, a anunțat președintele AUR, George Simion.

Acesta spune că președintele Comisiei de Muncă, Adrian Solomon, a introdus fraudulos acest punct pe ordinea de zi și a fost votat în 20 de secunde. La fel, Comisia de Sănătate s-a reunit pe whats app(!) și a votat online pentru proiect.

„Comisia de Muncă și a epuizat punctele de pe ordinea de zi și președintele Adrian Solomon a anunțat că suplimentat ordinea de zi cu încă un punct: PLX-145. În 20 de secunde s-a trecut la vot.

După aceea, s-a convocat online, Comisia de Sănătate, care nu își desfășoară activitatea nu în Sala Comisiei, ci pe whats app. Se votează pe whats app. De ce? Pentru a se eluda de societate, de presă, acest proiect de lege inițiat de Gabriela Firea.

Faptul că aceste legi sunt votate pe ascuns, de frica românilor, arată că aceste legi sunt votate la ordinul stăpânilor lor, din exterior. Nu vom admite sub nicio formă, ca aceste proiecte de lege să fie votate mâine, în plen, fără o dezbatere corespunzătoare.

Adrian Solomon a mințit când a spus că va organiza o dezbatere publică.

Mâine să vină românii în fața Camerei Deputaților și cerem lui Marcel Ciolacu să retragă aceste legi. E încălcarea tuturor normelor, a regulamentelor acestui parlament. Dacă le vor încălca, le vom încălca și noi”, a spus George Simion, într-o conferință de presă extraordinară.

Acesta a anunțat că AUR va protesta miercuri dimineață, în fața Camerei, pentru a opri această lege. „Doar peste cadavrele noastre”, va fi adoptată această lege, a tunat Simion.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *