man Model National Sănătate

Avertizare: transgenderismul ”creează confuzie cu privire la natura realității” și transformă copiii în victime sigure. Mutilarea copiilor în ”medicina” transgender

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Ideologiile de gen creează confuzie cu privire la realitate și transformă copiii dezorientați în clienți ai industriei în domeniul tranziției de gen, potrivit autorilor cărții „Expunerea minciunii ideologiei de gen: cum să ne protejăm copiii și adolescenții de ideologia falsă a industriei transgender”, Jeff Myers și Brandon Showalter.

Transgenderismul este „o ideologie care s-a dezvoltat din mișcarea postmodernă din anii 1980 și încearcă să câștige dominație prin crearea confuziei cu privire la natura realității. Există o industrie medicală care consideră că, dacă copiii noștri sunt confuzi, vor folosi produsele lor și vor câștiga zeci de miliarde de dolari. Ideologia și industria alimentează această problemă și îi fac pe copii duble victime”, a spus Myers într-un interviu acordat pe 2 mai lui Jan Jekielek, gazda emisiunii „American Thought Leaders”, de la Epoch Times

Myers și Showalter sunt autorii cărții „Expunerea minciunii ideologiei de gen: cum să ne protejăm copiii și adolescenții de ideologia falsă a industriei transgender”, https://www.summit.org/resources/articles/exposing-the-gender-lie-the-reason-for-concern/ publicată în martie de Summit Ministries.

Showalter critică rețelele de socializare și influencerii pentru că încearcă să-i convingă pe tineri – dintre care mulți se încadrează în spectrul autist și suferă de probleme de sănătate mintală – să creadă că s-au născut într-un corp greșit.

„Este imposibil din punct de vedere fiziologic să devii sexul opus. Ceea ce se întâmplă cu persoanele cu autism – indiferent că e o formă severă, moderată sau ușoară […] este că ei devin captivi într-o cultură în care problemele se explică prin intermediul ideologiei identității de gen.”

Myers subliniază că au analizat presupuse studii care susțin că copiii care nu sunt supuși proceduri transgender se vor sinucide. El a descris astfel de studii „de-a dreptul eronate”, iar interpretarea mediatică a acestor studii este o „minciună”.

„Când le analizezi, realizezi, în cel mai bun caz, că acele studii arată că oamenii care trec prin aceste proceduri medicale nu prezintă nicio îmbunătățire”, a spus el. „Din experiența mea, tinerii care se confruntă cu disforia de gen – și lucrez cu câteva mii de tineri în fiecare an – prezintă întotdeauna comorbidități precum anxietatea, depresia și traume nerezolvate ale copilăriei. Sunt toate aceste lucruri combinate.”

Potrivit Showalter, motivul pentru care instituțiile promovează intens agenda de gen în rândul copiilor are de-a face cu „capturarea instituțională”.

Societăți profesionale precum Academia Americană de Pediatrie, Societatea de Endocrinologie, Societatea Pediatrică de Endocrinologie și alte organizații de terapie „adoptă complet, cu o viteză uriașă” ideea că tratarea tulburărilor de gen constă în „a afirma orice spune copilul sau tânărul că este.”

„Trebuie să spui imediat și fără echivoc că [această abordare] este corectă și niciodată nu trebuie să o contești”, a declarat Showalter.

În luna martie a anului trecut, Biroul pentru Problemele Populației din cadrul Departamentului de Sănătate și Servicii Sociale din SUA a emis un document intitulat „Tratamentul care confirmă genul și tinerii”. Acesta a aprobat ca minorii să fie supuși unui tratament hormonal și operației de schimbare a sexului.

În aceeași zi, Rețeaua Națională pentru Stresul Traumatic al Copilului a lansat un document în care promovează procedurile chirurgicale la minori.

Myers notează că standardele de îngrijire privind „medicina” transgender au fost dezvoltate de Asociația Mondială pentru Sănătatea Transgenderilor (WPATH).

„Ei afirmă în mod specific că există o modalitate foarte specifică în medicina transgender. Acesta este singurul mod [de tratament] – cel recomandat de WPATH. Trebuie început cu tranziția socială, iar [tânărul] trebuie să poarte noul nume ales, trebuie schimbate pronumele, apoi trebuie avertizați profesorii și părinții că trebuie să folosească aceste noi pronume.”

„Apoi urmează [administrarea de] blocante ale pubertății, hormoni sexuali [pentru „genul” dorit] și apoi operație. Acesta nu este [considerat] un pas radical. Este [considerată] calea naturală conturată de standardele de îngrijire.”

Showalter a subliniat că marea majoritate a medicilor nu susțin astfel de tratamente. Cu toate acestea, ei se supun dacă lucrează pentru instituții mari, corporatizate, spunând că „aceasta este dogma vremurilor de azi”.

Potrivit lui Myers, unul dintre motivele pentru care medicii nu vorbesc despre această problemă are legătură cu o bază legală care se dezvoltă acum.

„Dacă nu respectați «standardele de îngrijire», care sunt de obicei considerate de medici ca recomandări… atunci s-ar putea să vă treziți într-un proces intentat de către cineva care nu a vrut să treacă prin pubertate ca bărbat sau ca femeie”, a spus el. „Acum, refuzul tău de a-i trata înseamnă neglijență medicală. Mulți medici, doar din motive bazate pe malpraxis, urmează standardele de îngrijire sau recomandă standardele de îngrijire, chiar dacă personal nu sunt de acord cu ele.”

Manipularea în plan epistemologic și suprimarea studiilor

„Elevilor noștri li se spune în mod regulat: «Ești o fată căreia nu-i plac cu adevărat lucrurile feminine. Poate că ești de fapt băiat. Poate că te-ai născut într-un corp greșit.» [Tinerii] alunecă înainte și înapoi de-a lungul acestui spectru și sunt foarte confuzi. La ce ideologie să adere?. (…) Este de fapt un atac la adresa limbajului – de la ce moment să încetezi să îl numești pe cineva un «el» și să începi să o numești «ea»? Cine decide asta dacă totul se încadrează pe un spectru?”, se întreabă Myers.

Potrivit lui Showalter, studiile care nu se aliniază cu promovarea ideologiilor transgender sunt suprimate. El a spus: „A apărut un articol recent în New England Journal of Medicine în care [,,,] un număr de medici de gen au analizat rezultatele psihosociale ale a 315 tineri non-binari sau trans, cu vârste cuprinse între 12 și 20 de ani.

Doi dintre acei tineri implicați în studiu s-au sinucis, dar medicii de gen au respins chestiunea ca fiind evenimente adverse. Așa fac aceștia. Ei documentează rezultatele dezastruoase și spun că, de fapt, este o evoluție pozitivă.”

În februarie, grupul de susținere Gender Dysphoria Alliance (GDA) a scris o scrisoare deschisă către peste 30 de instituții medicale, criticându-le pentru faptul că permit ca ideologia, mai degrabă decât știința, să influențeze decisiv asistența medicală pentru persoanele care suferă de stres legat de gen.

„Este neglijență medicală instituționalizată”, a spus GDA în declarația sa din 18 februarie. „Cererem calitate, onestitate și siguranță.”

GDA a cerut ca tinerii să fie supuși unor evaluări psihologice amănunțite înainte de a li se administra tratamente hormonale și a suferi intervenții chirurgicale. Grupul și-a exprimat îngrijorarea cu privire la faptul că copiii sunt aduși în situația de a fi vulnerabili la o mutilare inutilă.

Profiturile industriei transgender

Agenda transgender este promovată din interese ale acestei industrii. Industria sănătății cheltuiește 750 de milioane de dolari anual pentru lobby la nivel federal.

„Medicamentele care blochează pubertatea, care sunt administrate copiilor, au efecte ireversibile, afectându-le capacitatea de a se dezvolta în mod natural, cu pierderea densității osoase, inflamarea creierului, pierderea vederii și tot felul de probleme care ar putea costa un părinte între 5.000 și 30.000 de dolari pe an. Dacă părinții nu plătesc, atunci, desigur, Medicare sau Medicaid sau compania de asigurări ar trebui să plătească”, a spus Myers.

„Un copil care primește un implant pentru blocarea pubertății de 30.000 de dolari nu numai că va fi un pacient medical timp de un an. El va fi, în fond, un pacient medical la 30.000 de dolari pe an sau mai mult pentru tot restul vieții, atâta timp cât nu vrea să aibă debutul pubertății. Apoi, sunt [administrarea] de hormoni sexuali și intervențiile chirurgicale. Mulți oameni se uită la valoarea finală a dolarilor.”

Myers a mai observat că o comunicare deficitară între adulți și copii poate fi, de asemenea, un alt motiv pentru care mulți copii de astăzi se simt confuzi în privința sexului lor.

„Mai demult adolescența era considerată o etapă foarte confuză și exista un adult în care [tânărul] putea avea încredere, care îl ghida să devină un tânăr puternic, care apără adevărul și luptă împotriva nedreptății, sau care ghida [adolescenta] către a deveni o tânără demnă, care susține adevărul și dă viață”, a spus Myers.

„Acest lucru lipsește, iar la asta se adaugă ideea că totul este psihologie, iar [această ideologie] devine o contagiune socială. Până la punctul în care, în unele cazuri, aproape jumătate dintre tinerii dintr-o anumită școală vor ajunge să spună că se identifică drept transgenderi.”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *