Life Lifestyle Luptă pentru România National Natural Technology

ACTUALIZARE: Ședința a fost blocată! AUR se opune! PSD și PNL vor să vândă Hidroelectrica, Nuclearelectrica, CEC Bank, Romsilva, Salrom, și alte aproximativ 240 de regii autonome și peste 1.000 de întreprinderi cu capital de stat

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ACTUALIZARE:

Deputații AUR au blocat ședința comisiei de vânzarea a României.

Apărăm România! Parlamentarii AUR participă la ședința Comisiei de politică economică, reformă și privatizare din Camera Deputaților, în care se dezbate un proiect de lege antinațional!

PL-x 143 este manevra prin care toate companiile cu capital de stat din patrimoniul public al României vor trece în portofoliulmarilor corporații străine.

Este vorba despre regii autonome cu capital de stat precum: Hidroelectrica, Nuclearelectrica, CEC Bank, Romsilva, Salrom, și alte aproxiomativ 240 de regii autonome și peste 1.000 de întreprinderi cu capital de stat. Pierderea ar fi enormă, toate resursele țării fiind, practic, făcute cadou corporațiilor străine.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *