man Model National Știri

Un jandarm a murit subit azi după ce i s-a făcut rău brusc la Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila. Colegii și medicii nu au putut să-l salveze. Plt. adj. șef Iulian Bratu avea doar 47 de ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Unui jandarm de la Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila i s-a făcut rău în timp ce se pregătea să intre în tură, azi dimineață. Bărbatul de 47 de ani a decedat la spital.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila, colegii care se aflau în apropierea plutonierului adjunct șef Iulian Bratu au sunat imediat la 112 dar medicii nu au putut să-l salveze, scris până și „Adevărul”.

Conducerea Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila a transmis un mesaj de condoleanțe:

„Transmitem condoleanțe familiei colegului nostru, plutonier adjutant șef Bratu Iulian. Suntem alături de membrii familiei aflată la grea încercare.

Plt. adj. șef Bratu Iulian s-a stins din viață, astăzi, 08 mai 2023, la Spitalul Clinic Județean Brăila.

Avea 47 de ani și își desfășura activitatea în cadrul colectivului unității din anul 2002.

Subofițerul se pregătea să intre în serviciu, luni dimineață. Deoarece acesta se simțea rău, colegii au apelat numărul unic de urgență 112, fiind solicitată ambulanța. A fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Câteva ore mai târziu, a fost declarat decesul subofițerului.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis Inspectoratul Județean de Jandarmi Brăila.

Citiți și Salvator de la ISU București-Ilfov mort subit la 32 de ani. Fost coleg al pompierului Bogdan Petre Murdeală: Era sportiv și sănătos tun. Cei care l-ați îndemnat să se vaccineze îl aveți pe conștiința. Vaccinurile ucid. Cineva trebuie sa plătească!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *