man Model National Știri

Toți patrioții sunt ștampilați deliberat ca „putiniști”. Inclusiv Tucker Carlson: „Am înjurat când am auzit asta!”. DEZVĂLUIRI

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

O înregistrare video a făcut înconjurul rețelelor de socializare după ce fostul prezentator Fox News, Tucker Carlson, a fost concediat de patronul trustului, miliardarul Rupert Murdoch, iar unii speculează dacă ceea ce a spus acesta ar fi putut juca un rol în demiterea sa, relatează Conservative Brief.

Este vorba de un interviu din 2022, din decembrie, pe care l-a acordat fostului candidat democrat la președinție Tulsi Gabbard, în care a spus că unii membri ai Congresului sunt „controlați de serviciile de informații”.

„Există membri ai Congresului care sunt controlați de agențiile de informații. Nu fac speculații în legătură cu acest lucru, știu acest lucru. Am trăit acolo timp de 35 de ani. Știu acest lucru”, a declarat fostul prezentator Fox News.

„Un membru de rang foarte înalt al Comisiei de Informații din Camera Reprezentanților, puțin băut, mi-a spus la cină, la un restaurant din Washington că ‘Trebuie să vorbim despre asta’. I-am spus să-mi trimită un mesaj. El a spus: ‘Nu trimit mesaje’. De ce? Ei bine, a spus că ‘NSA îmi citește mesajele’. Am întrebat: „NSA îți citește mesajele? Tu ești șeful Comisiei de Informații. Ești șeful lor? Tu asiguri supravegherea în sistemul nostru constituțional'”, a spus el. „Da, dar ei tot mă spionează” (NSA – National Security Agency)”.

„Al doilea lucru: Michael McCaul, care este liderul neoconservatorilor din Cameră, m-am certat o dată cu el anul trecut la telefon. A spus cuiva că sunt agent rus sau ceva de genul acesta. Și am fost revoltat! Așa că l-am sunat la telefon și am folosit un limbaj foarte urât – aproape l-am înjurat. Eram foarte supărat. Mi-a spus: „Stai, stai, stai, asta a fost doar ceea ce mi-au spus sursele din servicii, că lucrezi pentru Rusia”, a spus fostul prezentator.

„Iar eu am spus: „Asta ți-au spus informatorii? Îi crezi pe nenorociții tăi de informatori? Câți ani ai, fiule?”, a mai spus el.

„Eu sunt din Washington. Tatăl meu a fost în această lume din Washington. Ca și cum ai fi manipulat de proprii tăi agenți din servicii!”, a afirmar, revoltat, Tucker. „Și i-au mai spus că au tot felul de dovezi care să confirme”. Am țipat la el: „Ai văzut dovezi că sunt agent rus? Eu sunt american. M-am născut aici. Nu am trăit niciodată în altă parte. Sunt patriot. Ce lucru scandalos să spui!”

„Practic, îmi spunea, că a crezut ceea i-au livrat ei. Și i-am spus de vreo cinci ori că e o prostie, probabil că nici nu ar trebui să repet asta, dar eram atât de supărat…”, a mai afirmat Tucker Carlson povestind despre șablonul de denigrare și „prăfuire” a unui jurnalist patriot. VIDEO:

Donald Trump Jr. a declarat că a fost avertizat de persoane din interior de la Fox News că șefii rețelei nu au fost mulțumiți de criticile sale după concedierea bruscă a prezentatorului Tucker Carlson, cel mai bine cotat săptămâna trecută.

Potrivit RadarOnline, fiul cel mare al fostului președinte spune că i s-a spus să „se aștepte la represalii” după ce a criticat concedierea ca fiind nechibzuită și a acuzat directorii de top de „cenzură”.

El a continuat spunând că, de asemenea, nu a mai fost invitat la rețea de aproape nouă luni, notează raportul.

„Am urmărit cenzura care are loc chiar și în mass-media mainstream conservatoare”, a declarat Don Jr. în ultimul episod al podcastului Steak for Breakfast. „Vreau să spun, ați văzut ce fel de Fox i-a făcut lui Tucker Carlson, săptămâna trecută, iar cu o săptămână înainte, a fost vorba de Dan Bongino și, știți, de oamenii care ar pune la îndoială unele dintre aceste narațiuni.”

„Am fost un fel de franc la America First [rețea] și obișnuiam să fiu la Fox de 3, 4, 5, 6, 10 ori pe săptămână. Nu am mai apărut de nouă luni. Nici un apel, nici o invitație, nimic. Și așa că înțeleg ce, ce pare că încearcă să facă mișcării America First. Știți, Tucker a fost o altă voce dintre acele voci”, a mai precizat Trump Jr., potrivit Mediaite.

Miercuri, el a postat pe Twitter: „Am auzit de la câțiva dintre prietenii mei de la Fox News că directorii de stânga care conduc lucrurile acolo sunt supărați pe mine pentru că i-am făcut să se răzbune pe concedierea lui Tucker și să se aștepte la „represalii”. O mulțime de oameni buni încă lucrează la Fox, dar conducerea lor RINO este în război cu conservatorii!”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *