Life Lifestyle National Natural Noua Ordine Mondială Technology

Șeful diplomației europene: Se creează un abis între Occident și celelalte părți ale lumii

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Conflictul din Ucraina a scos la iveală diferențele dintre Occident și alte părți ale lumii, a scris șeful diplomației UE Josep Borrell pe blogul său.

„Disrupția dintre Occident și restul se extinde dincolo de război. Dimpotrivă, este rezultatul unei frustrări profunde – de fapt, al furiei – din cauza gestionării proaste a globalizării de către Occident de la sfârșitul Războiului Rece”, a spus el. Potrivit lui Borrell, această scindare se va adânci și amenință să se transforme într-un abis.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *