man Model National Știri

PL-x 145/2023 și Abuzurile îngrozitoare ale statului ”preventiv și protecționist” italian asupra unei familii de români căreia i s-au răpit copiii. Emisiune Starea de Libertate – ActiveNews: Cazul Familiei Mirabela și Gheorghiță Pauleț. VIDEO

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

În seara aceasta, de la ora 20:30, a avut loc o nouă emisiune, tot cu abuzuri teribile ale statului „preventiv și protecționist” (de data aceasta statul italian), asupra unei familii de români. Și nu numai.

Emisiunea a fost transmisă în direct pe paginile de Facebook ale:

ActiveNews

Starea de Libertate

– Grupul Comitete Cetățenești Locale, cu începere de la orele 20:15.

Invitați speciali: Familia Mirabela și Gheorghiță Pauleț (părinții copiilor)

Moderator: Felicia Wilkinson (CCL – Oradea).

Invitați:

– Mihaela Seiler (cazul din emisiunea Nr 1). Prin telefon

– Pompiliu Diplan (SDL). Prin telefon.

Urmăriți lucruri zguduitoare corelate cu cele ce se dorește a fi implementat și în România prin PL-x 145/2023 și pe care NU trebuie să le permitem sub nicio formă, Niciodată! De ce? Aflăm împreună concret în această seară din cazuri vii și crunte, iar nu din „asigurările” politicienilor sau baliverne de proiecte de lege!

Vedeți și Cum pot fi luați copiii cu forța din mijlocul familiilor lor, conform Proiectului de Lege inclus în PNRR. Dr. Anca Nițulescu: PROTEJAREA COPIILOR DE SEPARAREA ABUZIVĂ DE FAMILIE – PL-X 145/2023 – CONSIDERENTE MEDICALE

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *