man Model National Știri

Noi informații despre pompierul din București care a murit la 32 de ani: A FOST VACCINAT CU DOUĂ DOZE! Bogdan Murdeală este depus la Unitatea de la Izvor-Mihai Vodă și va fi înmormântat marți

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Tănărul salvator de la ISU București-Ilfov Bogdan Murdeală a murit din cauze medicale, mult prea repede,
la numai 32 de ani, informam ieri. Un fost coleg al pompierului a scris între altele, pe pagina de Facebook a ISU București-Ilfov: „Era sportiv și sănătos tun. Cei care l-ați îndemnat să se vaccineze îl aveți pe conștiința. Vaccinurile ucid. Cineva trebuie sa plătească!” – Detalii AICI.

Astăzi, un alt coleg de-al tânărului ne-a transmis: „Bogdan a murit pe 7 mai. A fost pompier, paramedic, plutonier adjuvant, șef de tură la Detașamentul Mihai Vodă Izvor din București. Practicant de culturism, motociclist, șofer profesionist, conducea toate mașinile din unitate, era bun la toate, un fel de Comandant. Când nu era Comandatul unitatii, el putea sa îi țină  locul. Familist convins si soț.

Astăzi, 8 mai este depus la unitatea de la Izvor-Mihai Vodă. Va fi înmormântat mâine, 9 mai, marți, la Cimitirul Bălăceanca.

A fost vaccinat cu 2 doze. Dumnezeu sa îl ierte! Hristos a înviat!”

Aparent, tânărul pompier a murit de un cancer galopant.

Alte comentarii care se detașează sub anunțul ISU București-Ilfov:

„Nu mai fiți ipocriți! Când îi obligați pe toți să se vaccineze nu mai erați triști. O instituție cangrenată de comandanți docili și lași, de generali care sunt niște cârpe în fața fundașului lui Bahaullah și a altora de mai sus. Nici măcar un general sau colonel din conducere nu am vazut să aibă coloană vertebrală. Niște slugi.”

„Bravo! Toți evita adevărul!!! Daca pui intrebari esti facut nesimțit ca nu respecți moartea unui om. Dar VIAȚA, VIAȚA cine ne-o mai respecta?!!!
Lași și obedienți… cu un mesaj au ingropat totul. La urmatorul la fel…”

„Trist este că toți tac!

Nu se revolta că au fost obligați să se vaccineze!”

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *