Anti-Biserică Life Lifestyle National Natural Technology

IPS LONGHIN confirmă că se află în arest la domiciliu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

IPS Longhin a fost luat de autoritățile ucrainene și anchetat. Acum se află în arest la domiciliu, după cum mărturisește în filmarea de la sfârșitul articolului.

Anunțul a fost făcut de un părinte din România care a fost martor la acest incident, acum două zile.

Toată Suflarea Creștinească și Românească și Clerul Ortodox, să alergăm la rugăciune pentru acest vrednic Păstor, care și-a pus viața pentru Dreapta Credință și pentru poporul credincios. Sunt informații că și IPS Onufrie a fost preluat de autoritățile ucrainene.

Va rugam sa distribuiti acest mesaj, in felul asta mediatizam și nu îl pot ascunde definitiv sau chiar omorî pe IPS. E pus pe lista lor, ca un mare pericol, pentru că slujeste în limba româna și își iubește credința strămoșească, țara natală și poporul român, al cărui vlăstar este! Va rog sa trimiteti peste tot unde stiti si puteti! Multumim! Hristos a înviat!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *