man Model National Știri

MOARTEA STĂ DE GARDĂ: Dr. Carmina Schaas din Iași, în vârstă de 58 de ani, a murit azi noapte în timpul gărzii. Un cunoscut medic veterinar din Argeș, Mihai Ciuciuc, s-a stins din viață la 46 de ani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

„Tragedie la Maternitatea „Cuza Vodă” Iași! Medicul Carmina Schaas a făcut infarct în timpul gărzii. Colegii nu au mai reușit să o readucă la viață.

Un cunoscut medic de la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași a murit chiar în sala de operație, în timpul unei intervenții.

Potrivit informațiilor, este vorba despre Asistent universitar doctor Carmina Schaas, o persoană remarcabilă în lumea medicală ieșeană. Aceasta urma să asiste o gravidă la naștere, iar în urma unui infarct s-a prăbușit la pământ. Asistentele și colegii au încercat să-i acorde primul ajutor, însă fără succes. Echipajul SMURD ajuns la fața locului nu au mai putut face nimic pentru medic decât să declare decesul.

Medicul Carmina Schaas avea 58 de ani și nu era cunoscută cu afecțiuni cardiace.”, scrie Alo, Iași!

Veste tristă! Colectivul medicilor veterinari din Argeș este în doliu după ce un cunoscut medic veterinar din județ s-a stins din viață. Avea doar 46 de ani, scrie publicația AncheteOnline.

Direcția Sanitara Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Arges a anunț cu tristețe încetarea din viață a medicului veterinar de liberă practică Mihai Ciuciuc.

Cu profundă îndurerare anunțăm decesul, mult prea devreme, al celui care a fost nu doar un coleg apropiat nouă, ci și un profesionist desăvârșit pe care puteam să ne bazăm întotdeauna, dar totodată și pentru foarte mulți colegi, Mihai era și un bun prieten. Suntem alături de familia îndurerată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl aibă în pază!”, transmite colectivul Direcției Sanitare Veterinare și Pentru Siguranța Alimentelor Argeș.

Înmormântarea medicului veterinar Mihai Ciuciuc a avut loc joi, 4 mai 2023, la biserica din localitatea Smeura.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *