man Model National Știri

A murit subit o tânără profesoară de religie și mamă a patru copii, Mihaela Pantilimon de la Colegiul Tehnic „Valeriu D. Cotea” din Focșani

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Încă o MOARTE SUBITĂ: Tânăra profesoară de religie Mihaela Pantilimon  de la Colegiul „Valeriu D. Cotea” a trecut azi la cele veșnice, anunță publicația Ediție de Vrancea. Colectivul de cadre didactice al Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea”, Focșani a făcut public sâmbătă 6 mai 2023, la orele amiezii, tristul anunț al tragediei, scrie și Ziarul de Vrancea care ne mai informează și că tânara profesoară era mamă a patru copii

Deplângem, cu profund regret, trecerea în eternitate a tinerei noastre colege, profesoară de religie, MIHAELA PANTILIMON.

 Suntem alături de familia îndurerată!

Dumnezeu să aibă grijă de sufletul ei blând!

Timpul pe pământ e finit… Eternitate în lumină , Mihaela!” – Colectivul de cadre didactice al Colegiului Tehnic „Valeriu D. Cotea”, Focșani.

Publicațiile de Vrancea transmit condoleanțe familiei și apropiaților profesoarei Mihaela Pantilimon.

Dumnezeu să o odihnească în pace!

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *