man Model National Știri

Tucker Carlson, binedispus după despărțirea de Fox: Am timp în sfârșit să iau cina cu soția în timpul săptămânii

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Tucker Carlson are programat să țină un discurs la o strângere de fonduri în Alabama joi seară, în timp ce el a trimis, de asemenea, o înregistrare video la Conferința de acțiune politică conservatoare (CPAC) din Ungaria, care a fost difuzată joi, relatează Epoch Times.

„Salutări la CPAC Ungaria și tuturor americanilor din public”, a spus Carlson în înregistrarea postată pe rețelele de socializare. „Sunteți foarte curajoși. Ați ajuns pe una dintre listele [șefei Agenției americane pentru Dezvoltare Internațională] Samantha Power. Departamentul de Stat ține evidența! Ai mers într-o țară interzisă!”.

Nu este clar când a fost înregistrat videoclipul de la CPAC, dar, în special, Carlson a făcut ceea ce pare a fi o referire în glumă la faptul că a fost „concediat” de la postul său de la Fox News. „Aș fi vrut să fiu acolo, la Budapesta. Dacă voi fi vreodată concediat și voi avea ceva timp și voi putea pleca, voi fi acolo cu voi. Dar, între timp, Dumnezeu să te aibă în pază, ne gândim la tine și te încurajăm”, a spus el.

Nu a fost confirmat dacă Carlson a fost concediat de la Fox News sau dacă cele două părți s-au despărțit pe cale amiabilă. De asemenea, nu este clar dacă Carlson mai este sub contract cu postul de televiziune.

Fox, într-un comunicat de presă de luna trecută, a anunțat că se va despărți de popularul prezentator, dar de atunci nu a mai oferit alte detalii. De asemenea, Carlson nu a făcut niciun comentariu în legătură cu această chestiune și nu este clar dacă va aborda plecarea sa la evenimentul de strângere de fonduri din Alabama.

Potrivit unui program online, Carlson va apărea la Oxford Performing Arts Center din Alabama pentru a strânge fonduri pentru un grup care ajută adulții cu „dizabilități de dezvoltare și intelectuale”. De asemenea, un director executiv al grupului a confirmat pentru site-ul local de știri AL.com că el va participa în continuare la evenimentul de joi.

De când Fox News a anunțat că pleacă, televiziunea a suferit un declin al audiențelor în orele de maximă audiență și în rândul segmentului cheie de vârstă 25-54 de ani, râvnit de agenții de publicitate. Pentru a-i înlocui emisiunea sa de la ora 20.00 ET în prime-time, Fox difuzează acum „Fox News Tonight”, care prezintă o distribuție rotativă de gazde.

Luni, MSNBC a depășit Fox News în ceea ce privește audiența totală la orele de maximă audiență, în timp ce alte gazde, precum Sean Hannity și Laura Ingraham, au înregistrat scăderi de audiență, potrivit Nielsen. Un purtător de cuvânt al Fox News a declarat pentru The Epoch Times că rețeaua de știri prin cablu își depășește în continuare concurenții în fiecare zi.

„De mai bine de 21 de ani, Fox News Channel este cea mai urmărită rețea de știri prin cablu în toate categoriile, mai mulți democrați, independenți și republicani urmărindu-i acum decât CNN sau MSNBC”, a declarat compania într-o declarație în această săptămână. 

Unii comentatori de dreapta și foste personalități ale Fox News – în special Megyn Kelly – au afirmat că aceste videoclipuri sunt difuzate de către personalul care încă lucrează la Fox News, în încercarea de a-l denigra pe Carlson după plecarea sa. Carlson nu a răspuns încă public la aceste înregistrări sau la rapoartele despre perioada petrecută la rețea.

Într-o declarație acordată miercuri ziarului The Epoch Times, un purtător de cuvânt al Fox a declarat că afirmațiile potrivit cărora Fox News difuzează aceste videoclipuri sunt false. Un alt purtător de cuvânt a îndrumat The Epoch Times către comunicatul de presă inițial al companiei despre Carlson.

„Îi mulțumim pentru serviciile aduse rețelei în calitate de prezentator și, înainte de aceasta, în calitate de colaborator”, a spus rețeaua într-un comunicat luna trecută.

La câteva zile după ce a plecat, Carlson a fost văzut conducând un cărucior de golf împreună cu soția sa, Susan Andrews, în Florida. El nu părea deranjat de această evoluție.

„Retragerea merge foarte bine până acum”, a declarat el pentru Daily Mail. „Nu am mai luat cina cu soția mea într-o seară în timpul săptămânii de șapte ani”, a adăugat el, sugerând că viitorul său include „aperitive plus antreu”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *