man Model National Știri

Ministerul Sănătății din Germania nu are idee nici acum dacă măștile previn infecția cu COVID

ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

La fel ca în mai multe ocazii, vicepreședintele liberal al Bundestag-ului, Wolfgang Kubicki, și-a folosit prerogativele parlamentare pentru a adresa o întrebare Ministerului german al Sănătății și pentru a-l obliga să dea un răspuns, scrie cunoscutul blogger de pe Substack cu pseodonimul Eugyppius.

Cu alte cuvinte: nu au obținut nimic. După ani de zile în care i-au obligat pe copii să poarte măști ore în șir la școală și după ce au impus mandatele de vaccinare, în avioane, în transportul în comun și în spitale, nu au nicio idee dacă a avut vreun efect și nici măcar nu intenționează să afle dacă a avut vreun efect. Dintr-o dată, tot acel entuziasm maniacal pentru măști s-a evaporat pur și simplu.

Reacția vine la câteva săptămâni după declarația lui Anthony Fauci pentru New York Times că „la nivelul populației, măștile funcționează la limită, poate 10 la sută”.

About Post Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *